IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić, izbjegao da odgovori na pitanje, da li ima državljanstvo Srbije… (foto)

Uprkos stalnom interesovanju medija, MILOJKO Spajić neće da kaže da li ima državljanstvo Srbije i ne želi da odgvori na ovo pitanje…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 06: 02-2023, 00: 24… MILOJKO Spajić, izbjegao da odgovori na pitanje, da li ima državljanstvo Srbije… (foto)

Lider Pokreta Evropa sad i kandidat za predsjednika Crne Gore Milojko Spajić danas je  izbjegao da odgovori na pitanje da li ima državljanstvo Srbije.

“Kao većina građana Crne Gore jako se lijepo osjećam u nama vrlo bliskoj Srbiji, nikad nisam živio u Srbiji. Boravio sam u Singapuru, Japanu, Francuskoj, uvijek sam bio na radnoj, školskoj vizi… Moj stalni boravak je uvijek bio vezan za Crnu Goru”, rekao je danas na konferenciji za medije i gostujući na TV VIjesti Milojko Spajić.

Uprkos stalnom interesovanju medija, Spajić ne želi da odgvori na ovo pitanje.

Čitaj još:   PRIČA KAO DOKAZ: Kupio sat na buvljaku, u njemu našao pare... (foto)

Spajić na  pitanje o državljanstvu Srbije  nije želio da odgovori ni  kada je u Vladi Zdravka Krivokapića bio ministar finansija. CdM je čak tada pitao Spajića da li ima državljanstvo Srbije, ali odgovor na to pitanje nikad nije stigao.

Bivši predsjednik Ustavnog suda Blagota Mitrić za Gradsku RTV kazao je da Spajić i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić  ne bi mogli biti predsjednički kandidati, ukoliko se utvrdi da imaju prebivališe u Srbiji i državljanstvo te zemlje. (Miraš Dušević)

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more