IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA Medojević tvrdi: MILOKO Spajić, slagao javnost i sakrio da ima stan u Beogradu na vodi, ovo su dokumenti, nije prijavio ni vanbračno partnerstvo… (foto, video)

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević objavio je dokument koji ukazuje na to da lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić ima stan od 88 metara kvadratnih u najnovijoj zgradi u Beogradu na vodi- iako je te navode negirao.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 06: 02-2023, 00: 24… NEBOJŠA Medojević tvrdi: MILOKO Spajić, slagao javnost i sakrio da ima stan u Beogradu na vodi, ovo su dokumenti, nije prijavio ni vanbračno partnerstvo… (foto, video)

– Opština je Savski venac. Ima stan u najnovijoj zgradi u Beogradu na vodi, a ovo je najskuplja zgrada. Stan ima 88 kvadrata. Vlasništvo je privatno, vlasnik je Milojko Vladimira Spajić – kazao je Medojević.

Spajić bi, prema navedenom, mogao da se kandiduje za predsjednika u Srbiji, ali ne i u Crnoj Gori.

Kako se navodi, Milojko Spajić ima privatnu svojinu koju je na sebe upisao krajem prošle godine, odnosno 27. decembra.

Medojević je kazao da je njegova adresa u Beogradu – Zvezdara, Topalovićeva 47.

– To je njegovo prebivalište još odavno a u toj zgradi živi njegova ćerka koja je rođena 2021. u vanbračnom partnerstvu sa gospođom Marinković. Po našem zakonu, vanbračno i bračno partnerstvo su gotovo isto i dužan je bio da je prijavi – kazao je Medojević.

Čitaj još:   MILO Đukanović: Ne posustajemo pod prijetnjom velikodržavnog nacionalizma... (foto, video)

On je kazao da Spajić nije pominjao porodicu niti ikakve imovinske kartone.

– On je 2021. kupio luksuzni mercedes, a računi mu se nijesu smanjivali. Ni kad je napustio svoje mjesto, nije predao imovinski karton, a u njemu stoji da ima taj luksuzni automobil. Kad je pala 42. Vlada, nije imao prijavljenu nekretninu. On nije prijavio da ima vanbračnu suprugu niti dijete – kazao je Medojević gostujući na Prvoj Televiziji.

Kako je Medojević objavio, na Spajićevo ime se vodi i garaža, odnosno parking mjesto.

Medojević je kazao da nema dokaza da je Spajićev partijski kolega Jakov Milatović uključen u koruptivne radnje kao i on.

On je ocijenio da je Spajić “nova verzija” sadašnjeg predsjednika države Mila Đukanovića.

– Politički je opasno za Crnu Goru da nakon Đukanovića, koji je kršio zakon i organizovao kriminalnu organizaciju, i šverc, dođe nova njegova verzija- rekao je Medojević.

Medojević je podsjetio na to da je upravo Spajić za direktora Uprave prihoda i carina postavio Rada Miloševića koji je uhapšen zbog osnovane sumnje da je formirao kriminalnu organizaciju za šverc cigareta.

– Prije neki dan je rekao da je to uradio jer je Milošević bio prvorangirani na listi Uprave za kadrove, to nije tačno. Prvorangirana je bila neka gospođa Đukić- rekao je NEBOJŠA Medojević.

Čitaj još:   Erdogan: Za svaki napad na turske vojnike platit će visoku cijenu... (foto)

BONUS VIDEO: NACISTO Milojko Spajić TV Vijesti

izvor Poobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more