IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOJKO Spajić: Stan u Beogradu bio bez upotrebne dozvole do 2022. godine, zato je tada upisan na moje ime… (foto, video)

Lider Pokreta “Evropa sad” pokazao dokumenta za koja tvrdi da dokazuju da ne posjeduje nekretninu u Srbiji…

PODGORICA: Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 07: 02-2023, 00: 44… MILOJKO Spajić: Stan u Beogradu bio bez upotrebne dozvole do 2022. godine, zato je tada upisan na moje ime… (foto, video)

Lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić večeras je u emisiji na Radio Televiziji Nikišić (RTNK) pokazao dokumenta za koja tvrdi da dokazuju da ne posjeduje nekretninu u Beogradu kako je kazao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

Kazao je da je taj stan bio u izgradnji i da nije imao upotrebnu dozvolu do 2022. godine- zbog čega je, kako tvrdi, tada i upisan na njegovo ime.

– Kada je dobio upotrebnu dozvolu upisan je na moje ime- znači upisan je tek 2022. godine kada je dobio upotrebnu dozvolu. Tada je upisan u katastar i odmah posle toga prebačen na kupca koji je od mene kupio taj stan- rekao je Spajić, dodajući da je slučajem okolnosti stan kupila njegova bivša djevojka.

Ponovio je da je taj stan kupljen 2018. godine i prodat 30. decembra 2020. godine.

– Kada sam dobio novac za taj stan i taj prijem novca prijavio ASK- u i odmah otvorio sve račune na uvid- što mislim da dosad nije uradio nijedan političar u Crnoj Gori. Na taj način sam završio svoj dio posla – rekao je Spajić.

Čitaj još:   ŠOK NA GRANICI: Žena u gaćicama krila 40.000 eura...

Crna Gora nije spremna za Otvoreni Balkan

Lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić ocijenio je da Crna Gora u ovom trenutku nije spremna za “Otvoreni Balkan”, ali dodao da bi trebalo raditi na tome.

– Mislim da je za opstanak svake male zemlje potrebno da bude izvanredna. Za sve sam integracije ali mislim da Crna Gora nije spremna za jedan izazov, kao ni okolne zemlje- rekao je Spajić.

Dodao je da je jasno da je za našu evropsku agendu važno da ostvarimo dobre odnose sa svim državama sa kojima se graničimo.

– Ali sa druge strane mislim da je ovo jako siromašan region koji je, moramo to da priznamo htjeli ili ne, evropska provincija. Umjesto da želimo da sarađujemo sa drugima koji su mnogo veći i bogatiji od nas i sa kojima bismo mogli da profitiramo, mi gledamo koju od država iz regiona ćemo prvo posjetiti – rekao je Spajić gostujući na Radio Televiziji Nikšić (RTNK).

Lider Pokreta “Evropa sad” smatra da bi trebalo da se fokusiramo na zemlje u kojima se “vrti puno novca”.

Čitaj još:   Umjesto da uvedu sankcije Rusiji, Krivokapić i Spajić zapošljavaju svoje kadrove...

– To u našem regionu ne možete, vrlo teško. Nema uslova za to- dodao je Spajić.

Istakao je da bi trebalo da se otvorimo prema svijetu.

– Dugo smo se plašili otvaranja prema svijetu, a ne bi trebalo. Kakvu poruku šaljemo ako kažemo da je Crna Gora zatvorena? Trebalo bi da tražimo šanse svuda a ne samo u okolini – poručio je Milojko Spajić.

Lider Pokreta “Evropa sad” smatra da bi trebalo da se potpuno fokusiramo na evropske integracije.

BONUS VIDEO: TV Pljevlja Aktuelno Milojko Spajić 30 07 2022

izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more