IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PALI REKORDI U TEMPARATURI: Vrijeme koje nas očekuje za vikend i u narednim danima… (foto)

Jutros temperature preko-11 stepeni Celzijusa…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 10: 02-2023, 07: 44… PALI REKORDI U TEMPARATURI: Vrijeme koje nas očekuje za vikend i u narednim danima… (foto)

U Bosni će danas prije podne biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim i večernjim satima razvedravanje. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između -11 i -5, na jugu do 1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 3, na jugu do 7 stepeni.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko -9, a najviša dnevna oko -2 stepena.

DANAS će u Bosni i Hercegovini biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između- 10 i – 4, na jugu zemlje do 1, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između- 2 i 4, na jugu zemlje do 8 stepeni C.

Čitaj još:   MEGAPOLIS GRAD DA DVA KONTINENTA: Stambol, ušao u novu 2022. godinu, spektakularan vatromet nad BOSFOROM... (foto, video)

subotu u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. U drugom dijelu dana povećanje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između- 9 i – 3, na jugu zemlje do 2, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između- 1 i 6, na jugu zemlje do 10 celzija.

Za nedjelju je u Bosni prognozirano umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom i kišom, a na planinama sa slabim snijegom. U Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između- 7 i – 1, na jugu zemlje do 2, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 6, na jugu zemlje do 10 stepeni C…

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more