IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDAR Damjanović: Dok čekamo da Draginja, istrči trku koju je već izgubila, Rajo i Milan slave poklon SDP- a… (foto)

Dok čekamo da Draginja istrči trku u kojoj je unaprijed izgubila, Rajo Mandić i Milan Knežević slave poklon od SDP- a kojem se nijesu nadali. Na kraju vjerujem da Crna Gora neće platiti skupu cijenu ovog amaterskog poteza SDP- a, od koga najveću korist može imati ”srpski svet”

POGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 11: 02-2023, 13: 44… ALEKSANDAR Damjanović: Dok čekamo da Draginja, istrči trku koju je već izgubila, Rajo i Milan slave poklon SDP- a… (foto)

Ako je neko imao dilemu, da li je SDP- u partijski interes  ispred interesa Crne Gore, više je nema. SDP je ovim gestom  otvorio vrata Andriji Mandiću da se nađe u drugom krugu utakmice za predśednika države, saopštio je predsjednik Crnogorske kulturne mreže (CKM) Aleksandar Damjanović povodom najave SDP-a da će kandidovati Vuksanović Stanković na predstojećim predsjedničkim izborima.

Kako ističe, ova partija je odlučila da zaigra na nacionalističku kartu i Draginjin “ šarm” kako bi na štetu suverenističkog bloka ušićarila određen broj glasova.

”Ako se desi da najjačem kandidatu iz suverenističkog bloka za apsolutnu pobjedu u prvom krugu   bude falilo par hiljada glasova, koliko će osvojiti Draginja, krivca treba tražiti u redovima SDP- a.

Ovim nepromišljenim gestom SDP žrtvujući Draginju najveću korist donosi kandidatu Demokratskog fronta Andriji Mandiću, koji će pokušati da iskoristi ovaj neočekivani pokon. Naravno nije ovo prvi put da Ranko, Raško i Draginja igraju protiv interesa Crne Gore”, navodi Damjanović.

Čitaj još:   ALEKSANDAR Damjanović: MALO DRAŽA, MALO TITO- Nemanja Vuković momak za sve... (foto)

Napominje da nije  bilo davno kada su 2015. godine zajedno sa Demokratskim frontom pokušavajući da sruše Vladu Mila Đukanovića izvadili kamen temeljac iz temelja Crne Gore.

”SDP je u više navrata zarad mrvica vlasti na lokalnom nivou ulazio u koalicione aranžmane sa prosrpskim političkim partijama. Kulminacija licemjerja je bila kada su poslanici SDP- a uzeli učešće zajedno sa poslanicima Demokratskog fronta na antidržavnim protestima “ odupri se”.

Doktorski rad izdaje crnogorskih  interesa SDP je položio na Cetinju, kada su zarad fotelje Buja Djuraškovića sklopili interesni koalicioni aranžman sa Demokratama i Urom. Tada im Aleksa Bečić i Dritan Abazović nijesu bili izdajnici, već šta više su im potrčali u zagrljaj”, navodi Damjanović.

Tada je Draginja izjavila” znaću šta mi je činjeti” i znala je.

”Digla se gora, rodio se miš, to je bio još samo jedan bleferski trik kojim je pokušala da prikrije izdaju Crne Gore koju je producirala njena partija “ koja je uvijek bila na pravoj strani istorije”.

Dok čekamo da Draginja istrči trku u kojoj je unaprijed izgubila, Rajo Mandić i Milan Knežević slave poklon od SDP- a kojem se nijesu nadali. Na kraju vjerujem da Crna Gora neće platiti skupu cijenu ovog amaterskog poteza SDP- a, od koga najveću korist može imati srpski svet”, poručio je Damjanović.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. januar 2019. godine

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more