IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DA KAMEN ZAPLAČE: Nilay Aydogan, košarkašica reprezentacije Turske, otišla u posjetu “nani”, pronađena zatrpana u ruševinama poslije zemljotresa… (foto, video)

Nije bilo spasa za Nilay Aydogan (30) pronađena je mrtva nakon potrage poslije stravičnog zemljotresa koji je pogodio region jugoistoka Turske…

MALATIYA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 12: 02-2023, 1: 44… DA KAMEN ZAPLAČE: Nilay Aydogan, košarkašica reprezentacije Turske, otišla u posjetu “nani”, pronađena zatrpana u ruševinama poslije zemljotresa… (foto, video)

Da stvar bude još tužnija, ona je otišla u posjetu “STARIJ MAJCI- NANI) u grad Malatija, koji je bio na udaru stravične prirodne katastrofe koja je uzela živote više od 30.000 ljudi, uključujući i brojne sportiste.

Već smo svedočili pronalaženju tela brojnih odbojkaša, odbojkašica, rvača, fudbalera, košarkaša i košarkašica…

Inače, nesrećna Nilay bila je student na privatnom Univerzitetu pod imenom “Čankaya” u glavnom gradu Ankari, a nastupala je za tursku reprezentaciju u basketu “3x 3”.

Čitaj još:   Cure novi detalji o smrtonosnom srpskom kajmaku: Ljudi su umirali u najgorim mukama, ostali će imati trajne posljedice! (foto)

Još ranije je od samog Univerziteta stigla informacija da je kuća u kojoj se nalazila uništena i da je u toku bila akcija spasavanja. 

Nažalost, bez dobrih vijesti, što je potvrdio i Turski košarkaški savez, kao i njen Univerzitet.

– Saznali smo tragične vijesti o smrti Nilay Aydogan, studentkinje Univerziteta Čanka<a, koji je igrala u nacionalnom šampionatu za dame. 

Neka joj je RAHMET duši, izražavamo saučešće porodici, bližnjima i čitavom košarkaškom svetu- pišu iz Košarkaškog saveza Turske.

BONUS VIDEO: Milli Basketbolcu Nilay Aydoğan Enkaz Altında! | Tv100 Haber

izvor iBalkan.net/ agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

GRK KOJI JE IZBACIO NOLETA: Sebi rekao MRTAV SAM, otac ga spasao SIGURNE SMRTI

OVO JE Životna priča tenisera Stefanos Cicipasa 19- godišnjaka je Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more