IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FILMSKO HAPŠENJA U PRIBOJU: Pljačka mjenjačnice u centru grada- Policija jednog mladića uhapsila, za drugim se traga… (foto)

Prava drama odigrala se na magistralnom putu u Priboju kada je presretač sustigao putničko vozilo i zaustavio ga, zatim su policajci u civilu prišli automobili i iz njega “izvukli” mladića koji se sumnjiči da je pod prijetnjom oružjem opljačkao mjenjačnicu u centru Priboja i tako izvršio krivično dijelo razbojništvo…

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 12: 02-2023, 00: 44… FILMSKA SCENA HAPŠENJA U PRIBOJU: Muškarac se sumnjiči da je opljačkao mjenjačnicu u centru grada, izvukli ga iz kola i uvukli u maricu! (foto)

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

– Sve je ličilo na scene iz filmova. Marica je čekala preko puta, a policajci u civilu su osumnjičenog sa lisicima na rukama odveli preko ulice i smjestili u nju. Zatim su sva tri vozila nastavila u istom pravcu, pretpostavljam u stanicu policije– kaže za RINU jedan od očevidaca koji se zatekao na licu mesta.

On se sumnjiči da je u Priboju, zajedno sa jednim muškarcem za kojim policija intenzivno traga, uz pretnju pištoljem i sa kapuljačom na glavi, od radnice jedne mjenjačnice oduzeo oko 4.800 eura, 629.000 dinara, 3.640 konvertibilnih maraka i mobilni telefon.

Čitaj još:   PROCURIO PLAN RASPODJELE IZBORNOG PLIJENA: Krivokapić ključni resor povjerio DRITANU Abazoviću!?

Mjenjačnica koja je opljačkana nalazi se u centru Priboja, a sve su zabielježile sigurnosne kamere što je nadležnima olakšalo potragu za počiniocima…

– Razbojnici su upali u objekat. Drškom od pštolja povredili su radnicu, a zatim pobjegli sa većom količinom novca. Otrčali su Nemanjinon ulicom, zatim dalje ka rijeci Lim odakle im se izgubio svaki trag. Policija je krenula odmah u potragu za njima i evo uspjeli su da jednog uhapse- dodaju očevici.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Za drugim počiniocem policija intenzivno traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more