IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOZAČ BMW- A SMRTI- BIO PIJAN I DROGIRAN! Poslije stravičnog sudara pobjegao: MLADIĆ POGINUO, 3 djevojke teško povređene!!! (foto, video)

U udesu ima smrtno stradalih i viško povrijeđenih osoba

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedelja, 13: 02-2023, 00: 24… Poslije stravičnog sudara pobjegao: MLADIĆ POGINUO, 3 djevojke teško povređene!!! (foto, video)

Prema preliminarnim testovima utvrđeno je da je D.S.akter stravičnog udesa na Zrenjaninskom putu, vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, prenosi Telegraf.rs.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Prvom osnovnom javnom tužilaštvu da odmah naloži hapšenje D.S. (23) i odredi mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je sinoć nakon saobraćajne nezgode na Zrenjaninskom putu, u kojoj je jedna osoba poginula, a više njih zadobilo teške telesne povrede, napustio lice mesta ne pruživši pomoć povređenima.

saobraćajna nesreća, Zrenjaninski put
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SERBIA LIVE BEOGRAD

U pitanju je vozač jednog od dva automobila, oba marke BMW 320, koja su se sinoć oko 21:20 sudarila na Zrenjaninskom putu.

Čitaj još:   ZAGREB, NAPADNUT MILORAD PUPOVAC: Političara gađali hranom po pijaci...

D.S. je zadobio lake telesne povrede u ovom sudaru, a dve osobe koje su bile u njegovim kolima teške telesne povrede. Vozač drugog BMW-a star 36 godina preminuo je od posledica povreda, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.

BMW
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM 192.RS

Postupak protiv D.S. sprovešće Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

BONUS VIDEO: Stravicna nesreca u Sloveniji zbog bahatog vozaca auta

(Kurir.rs, Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more