IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Što prije izabrati sudije Ustavnog suda i krenuti u sređivanje unutrašnjeg stanja u državi… (foto, video)

“Zato svi moramo pokazati veću odgovornost kako bismo vratili institucionalni red u sistem”, naveo je DANIJEL Živković…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 14: 02-2023, 19: 44… DANIJEL Živković: Što prije izabrati sudije Ustavnog suda i krenuti u sređivanje unutrašnjeg stanja u državi… (foto, video)

Institucije u Crnoj Gori su blokirane, dok građani nisu u mogućnosti da ostvare svoja osnovna prava, kazao je danas poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Danijel Živković.

Ovakva situacija, kako je ocijenio, vodi državu u stanje potpune nestabilnosti i stvara osjećaj nesigunosti.

“Zato svi moramo pokazati veću odgovornost kako bismo vratili institucionalni red u sistem”, naveo je Živković na Tviteru.

Prema njegovim riječima, DPS insistira na tome da se “što prije izaberu sudije Ustavnog suda i krene u sređivanje unutrašnjeg stanja u državi”.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Neizbor predsjednika Parlamenta, pokazatelj da ne postoji većina za vladu CRNE GORE... (foto, video)

“To je prvi korak ka rješavanju institucionalne krize. Vjerujem da ćemo nakon vanrednih parlamentarnih izbora obezbijediti nastavak evropskog puta i stabilan ekonomski razvoj”, poručio je DANIJEL Živković.

BONUS VIDEO: INFO PLUS #27 KANDIDATA ZA SUDIJE USTAVNOG SUDA

izvor Gradski.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more