IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: Što prije izabrati sudije Ustavnog suda i krenuti u sređivanje unutrašnjeg stanja u državi… (foto, video)

“Zato svi moramo pokazati veću odgovornost kako bismo vratili institucionalni red u sistem”, naveo je DANIJEL Živković…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 14: 02-2023, 19: 44… DANIJEL Živković: Što prije izabrati sudije Ustavnog suda i krenuti u sređivanje unutrašnjeg stanja u državi… (foto, video)

Institucije u Crnoj Gori su blokirane, dok građani nisu u mogućnosti da ostvare svoja osnovna prava, kazao je danas poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Danijel Živković.

Ovakva situacija, kako je ocijenio, vodi državu u stanje potpune nestabilnosti i stvara osjećaj nesigunosti.

“Zato svi moramo pokazati veću odgovornost kako bismo vratili institucionalni red u sistem”, naveo je Živković na Tviteru.

Prema njegovim riječima, DPS insistira na tome da se “što prije izaberu sudije Ustavnog suda i krene u sređivanje unutrašnjeg stanja u državi”.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Bez DPS- a nema kompetentne i odgovorne vlade, koja može da obezbijedi stabilnost Crne Gore... (foto)

“To je prvi korak ka rješavanju institucionalne krize. Vjerujem da ćemo nakon vanrednih parlamentarnih izbora obezbijediti nastavak evropskog puta i stabilan ekonomski razvoj”, poručio je DANIJEL Živković.

BONUS VIDEO: INFO PLUS #27 KANDIDATA ZA SUDIJE USTAVNOG SUDA

izvor Gradski.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more