IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURSKA GLUMICA KOJU SVI VOLE, NESTALA POSLIJE ZEMLJOTRESA: Cansu Dere, traže ispod ruševina, nema ni traga ni glasa, sumnja se na najgore… (foto, video)

Cansu Dere igrala je glavne uloge u serijama „Sila“ i „Sulejman Veličanstveni“,“Preljubnik“, i mnogim drugim…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 14: 02-2023, 09: 44… TURSKA GLUMICA KOJU SVI VOLE, NESTALA POSLIJE ZEMLJOTRESA: Cansu Dere, traže ispod ruševina, nema joj ni traga ni glasa, sumnja se na najgore… (foto, video)

Glumica Cansu Dere nestala je nakon snažnog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Kako pišu turski mediji, Cansu Dere je navodno pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa, pa se sumnja na najgore.

Širu javnost i tamošnje medije dodatno je zabrinula činjenica da se ni porodica popularne glumice još nije oglasila zbog ovih navoda.

Sa druge strane, nema ni potvrde da se Cansu Dere u to vrijeme nalazila na jugu Turske.

Čitaj još:   EMIR SULJAGIĆ OTVORENO O PREDSJEDNIKU HRVATSKE: "Zoran Milanović mrzi muslimane! To je jedna budala, narkoman i alkoholičar" (foto + video)

Glumica je poslenji put bila aktivna na društvenoj mreži Instagram 5. januara, kada je objavila fotografiju.

Atraktivna glumica tumačila je veliki broj zapaženih uloga u brojnim popularnim turskim serijama koje su se emitovale i u svim zemljama BALAKANA.

Glumila je u čuvenoj seriji „Ezel“, a tumačila je ulogu Ejšan Ataj, koja je bila najveća ljubav glavnog junaka Ezela, kojeg je igrao Kenan Imirzalioglu. Igrala je glavne uloge u serijama „Sila“ i „Sulejman Veličanstveni“,“PreljubnIK”, i mnogim drugim.

BONUS VIDEO: İspanyol ekipten veda mesajı: “Sevgi dolu bir kucaklamadan daha büyük ödül olamaz”

izvor (Kurir.rs/ Nova)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more