IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U BEOGRADU: HTJELI DA UBIJU POLICAJCA ISPRED PREDSEDNIŠTVA I IZAZOVU HAOS?! Pronađeni snajper bio spreman za… (foto, video)

Na Sretenje divljali ispred Predsedništva bio je da izazovu opšti haos i krvave sukobe u Beogradu! Na ovo ukazuju prvi rezultati istrage posle hapšenja teroriste iz tzv. “Narodnih patrola” koji je iz Bačke Palanke na protest krenuo sa snajperskom puškom i antipancirskim mecima…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 16: 02-2023, 09: 44… DRAMA U BEOGRADU: HTJELI DA UBIJU POLICAJCA ISPRED PREDSEDNIŠTVA I IZAZOVU HAOS?! Pronađeni snajper bio spreman za… (foto, video)

Oštre reakcije iz Vučićevih redova nakon demonstracija u Beogradu…

-Još jedan pronađeni snajper spreman da se iskoristi za ubistvo Aleksandra Vučića i nasilnu promjenu vlasti mora biti kap koja će preliti čašu i koja će sve te teroriste kazniti u skladu sa zakonom, izjavio je šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda i narodni poslanik Aleksandar Mirković.

-Lažne patriote koji sa predstavnicima bivšeg režima brukaju našu zemlju, kako u Skupštini tako i na ulici, iznova su pokazali da ih briga i za Srbiju i srpski narod, već da im je jedino stalo do ličnog interesa, naveo je Mirković u pisanoj izjavi.

Čitaj još:   Kako ALEKSA BEČIĆ i VESNA BRATIĆ mobilišu ljude za proteste?'' PLAĆAJU GORIVO...

On je naveo da se iznova potvrdilo da je svima njima, kao i njihovim nalogodavcima, jedina meta Vučić koji se svakog dana, na svakom polju, bori za jaku, stabilnu, nezavisnu Srbiju i za jedinstvo naroda u trenutcima najvećeg pritiska na zemlju.

Prije Mirkovića oglasila se i ministrica kulture Maja Gojković koja je osudila sve koji prije predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i poručila da je uvjerena da, kakve god zadatke i opasne planove da imaju i kakvim god karabinima da prijete, neće uspjeti u namjeri da destabilizuju Srbiju i da podriju njene napore da vodi samostalnu politiku, vodeći se svojim, a ne tuđim interesima.

Podsjetimo, sinoć su u Beogradu održane demonstracije desničara koji su protestovali u centru Beograda zbog zapadnog plana za Kosovo, u jednom trenutku su srušili ogradu pored Predsjedništva i prišli zgradi uzvikujući “gdje je Vučić” i “izdaja, izdaja”.

Više pročitajte OVDJE.

BONUS VIDEO: Protest desničara pred Predsedništvom Srbije

izvor Danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more