IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Odgovornost što su lagali funkcioneri Evrope sad neka ne prebacuju na druge… (foto)

DPS se, po njegovim riječima, zalaže za političku utakmicu po “zakonima i Ustavu ove države”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 17: 02-2023, 18: 44… MILOŠ Nikolić: Odgovornost što su lagali funkcioneri Evrope sad neka ne prebacuju na druge… (foto)

Milojko Spajić i njegove kolege iz Evrope sad, danima lažu cijelu crnogorsku javnost i bezobrazno potcjenjuju inteligenciju naših građana. Svakom novom objavom, kojom odgovornost za to što su obmanjivali i lagali, prebacuju na drugog, sebe dovode u još goru situaciju, poručio je portparol i poslanik Demorkatske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić.

“Sve javno izgovorene neistine od one da nema dvojno državljanstvo i prebivalište do one da ih ima ali da je za to kriv neki advokat, a ne sam Spajić, neprijatne su i za gledanje i za slušanje, čak i nama koji smo politički rivali Evrope sad”, saopštio je funkcioner DPS-a.

Čitaj još:   Zašto je ZAOVA tri puta gora od SVEKRVE... Iz borbe sa njom teško se izlazi kao pobjednik!

DPS se, po njegovim riječima, zalaže za političku utakmicu po “zakonima i Ustavu ove države”.

“Smatramo da svaki kandidat koji pledira da bude na čelu ove države, mora da zadovoljava uslove koji su predviđeni i da su pravila ista za sve”, dodao je Nikolić.

Svaka relativizacija poštovanja zakona, kaže on,  samo proizvodi “višak haosa”.

“I na kraju, ostavljamo vas da zajedno sa DF-om unutar koalicije u Podgorici i drugim gradovima razriješite sve nesporazume.  Izbor vam je jednostavan, ili ćete s četničkim vojvodama, ili s evropskim partnerima graditi budućnost”, zaključio je Miloš Nikolić.

IZVOR Gradski portal.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more