IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVO KRVOPROLIĆE U AMERICI: Muškarac ubio šest osoba i ranio još nekoliko u Mississippiju… (foto, video) 

Šestero ljudi je ubijeno, a nekoliko njih ranjeno u pucnjavi koja se dogodila večeras u ruralnom području Mississippija u Sjedinjenim Američkim Državama...

MISISIPI: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 17: 02-2023, 22: 44… NOVO KRVOPROLIĆE U AMERICI: Muškarac ubio šest osoba i ranio još nekoliko u Mississippiju… (foto, video) 

Vlasti okruga Tate uhapsile su muškarca kojeg povezuju s ubistvima nakon što su ga vidjeli u vozilu na cesti Arkabutla Dome gdje je pucao na ljude, javlja Daily Mail.

Jedan muškarac je upucan i ubijen u trgovini, dok je jedna žena pronađena mrtva u svojoj kući, a njen suprug je teže povrijeđen i nalazi se u životnoj opasnosti…

Zamjenici šerifa okruga Tate otkrili su da je pronađeno još dvoje mrtvih u kući i još dvoje na ulici oko 12: 30 sati po lokalnom vremenu.

Čitaj još:   KO JE ‘Balkanski Al Capone‘ Ivan Vujović: Crnogorski državljnain, uhapšen sa falsifikovanim dokumentima u Zagrebu... (foto, video)

Glasnogovornik šerifovog kabineta rekao je za Daily Mail da incident više nije prijetnja zajednici.

  • Zadržali smo osumnjičenog u našem zatvoru. Ne možemo potvrditi ništa drugo jer je istraga u toku – rekli su te dodali kako im trenutno nije poznat motiv pucnjave niti jesu li se ubijeni međusobno poznavali.

BONUS VIDEO: Three People Killed & Five Injured During Michigan State Mass Shooting

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more