IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN NAPADAČ KOJI JE UPUCAO VOĐU NAVIJAČA Fudbalskog kluba “Železničar”: Policija ga pronašla u stanu u kome se krio IZA BRAVE I 2 SAUČESNIKA… (foto)

Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspio da pobjegne u pravcu Beograda- napominje izvor iz istrage…

PANČEVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, petak, 17: 02-2023, 08: 44… UHAPŠEN NAPADAČ KOJI JE UPUCAO VOĐU NAVIJAČA Fudbalskog kluba “Železničar”: Policija ga pronašla u stanu u kome se krio IZA BRAVE I 2 SAUČESNIKA… (foto)

Policija je uhapsila je S.M. (21) zbog pokušaja ubistva B.M. (20) iz Panćeva. UHAPŠEN NAPADAČ KOJI JE UPUCAO VOĐU NAVIJAČA: Policija ga pronašla u stanu u kome se krio IZA BRAVE I 2 SAUČESNIKA…

Policija u Pančevu uhapsila je S.M. (21) zbog pokušaja ubistva B.M. (20) iz tog grada.

Uhapšeni su jedan muškarac (47) iz Pančeva i jedan (50) iz Zemuna zbog sumnje da su S.M. poslije pucnjave skrivali u jednom stanu u Pančevu.

M.B. (20), jedan od vođa navijača Fudbalskog kluba Železničar, podsjetimo, teško je ranjen juče kad ga je nepoznati napadač upucao u stomak. Napadač je nakon toga pobjegao u nepoznatom pravcu.

Čitaj još:   VIC DANA Pita Gadafi šejtana u džehenemu...

– Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu gdje je odmah po prijemu i operisan. U gradu je poznat kao vođa navijača lokalnog kluba, ali i simpatizer fudbalskog kluba Crvena zvezda– objašnjava dobro obavješteni izvor iz istrage i dodaje da detalji pucnjave još nisu poznati.

Nekoliko sati nakon napada na B.M. na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava, a policija proverava da li je riječ o nastavku obračuna.

– Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspio da pobjegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini pobjegao u pravcu Beograda- napominje izvor iz istrage.

(Kurir.rs/Foto:Ilustracija)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more