IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALEKSANDRA Vuković: Najopasniji vid nacionalizma jeste dritanovski, predaje Crnu Goru i region u ruke ‘srpskog sveta’… (foto, video)

„Crna Gora je sad jedna posrnula država zahvaljujući kvazi premijeru“, istakla je ALAKSANDRA Vuković, dodajući da je nevjerovatno da on vlada više od pola godine u tehničkom mandatu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 18: 02-2023, 00: 14… ALEKSANDRA Vuković: Najopasniji vid nacionalizma jeste dritanovski, predaje Crnu Goru i region u ruke ‘srpskog sveta’… (foto, video)

Dritan Abazović i Milorad Dodik izašli su iz šinjela socijaldemokratije i to je najveća opasnost, kazala je poslanica DPS Aleksandra Vuković gostujući na Gradskoj televiziji.

„Dritanovština je veliki problem. Najopasniji vid nacionalizma jeste dritanovski, jer se omogućava velikodržavnim strukturama, pod plaštom socijaldemokratizma, da nacionalistički elementi preuzmu i u potpunosti kreiraju novi entitet u našim državama“, kazala je poslanica DPS-a Aleksandra Vuković.

Gostujući na Gradskoj televiziji, ona je pojasnila da je dritanizacija  pojava koja podrazumijeva obezvrijeđivanje i rušenje ranije izgrađenih vrijednosti.

Čitaj još:   TREBA DA SE ZNA: Današnji datum se izdvaja od ostalih JEDNOM U STO GODINA– neće se ponoviti do sledećeg vijeka ili stoljeća! (foto)

„Crna Gora je sad jedna posrnula država zahvaljujući kvazi premijeru“, istakla je Vuković, dodajući da je nevjerovatno da on vlada više od pola godine u tehničkom mandatu.

“To je demokratski terorizam. Vlada zahvaljujući tome što ima podršku struktura iz Rusije i Srbije. Danas, sa tri poslanika, predaje Crnu Goru i region u ruke ‘srpskog sveta’, a to je pošast koja je prijetila svim onim što će se dogoditi 90- ih godina“, poručila je Vuković, zaključujući da su Dritan Abazović i Milorad Dodik izašli su iz šinjela socijaldemokratije i da je to najveća opasnost,. 

BONUS VIDEO: Vuković hvali gospodara: Đukanović je spasio Crnu Goru od rata i bombardovanja

izvor Standard.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more