IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GRUPA GRAĐANA “Pravda za sve”: Sakupljaju potpise za kandidaturu Vladimira Leposavića za predsjednika Crne Gore… (foto, video)

Vladimir Leposavić bio je ministar pravde Crne Gore u Vladi Zdravka Krivokapića

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, subota, 18: 02-2023, 18: 44… GRUPA GRAĐANA “Pravda za sve”: Sakupljaju potpise za kandidaturu Vladimira Leposavića za predsjednika Crne Gore… (foto, video)

Grupa građana “Pravda za sve” počela je sa prikupljanjem potpisa podrške za kandidaturu Vladimira Leposavića za predsjednika Crne Gore, objavio je portal RTNK.

Predstavnik pomenute grupe građana Mišo Sekulović potvrdio je za portal RTNK da su prije nekoliko dana počeli sa prikupljanjem potpisa i da su za sada zadovoljni interesovanjem građana koji kako Sekulović kaže u Leposaviču vide “pravog čovjeka za funkciju predsjednika Crne Gore”.

Foto: RTNK

Podsjećamo, Vladimir Leposavić bio je ministar pravde Crne Gore u Vladi Zdravka Krivokapića.

Na predstojećim predsjedničkim izborima kandidat Demokratskog fronta (DF) za predsjednika Crne Gore moguće je da će biti Vladimir Leposavić, bivši ministar pravde, saznaje nezvanično Portal Berane online iz izvora bliskih vrhu ovog političkog saveza.

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević je na RTCG večeras rekao da je DF već odredio svog kandidata, ali nije htio da saopšti ime

Čitaj još:   Vučić: "Hvala ti, brate Turčine"i pozvao Erdogana...

Izbori za predsjednika Crne Gore zakazani su za 19. mart

Podsjećamo, smjenu bivšeg ministra koji je i doktor pravnih nauka, pokrenuo je bivši premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić nakon izjava pred skupštinskim poslanicima, u kojima je kako je tada saopšteno iz Vlade „relativizirao genocid u Srebrenici“.

Leposavić je tada izjavio da smatra da je pitanje o Srebrenici koje mu je upućeno u parlamentu zlonamjerno, ali je istakao da je pokušao da odgovori u najboljoj namjeri.

„Ovo pitanje upravo ima za cilj da stalno proizvodi agresiju, da proizvodi čak i oponiranje drugoj strani odnosno i negiranje samih zločina“, rekao je, između ostalog, Leposavić tada.

Bivši ministar je bio pravni zastupnik Mitropolije crnogorsko-primorske, eparhije budimljansko-nikšićke i više puta je istakao da je to najveća profesionalna i lična čast koju je mogao da doživi.

Podsjećamo da je parlamentarna skupština Savjeta Evrope usvojila rezoluciju kojom je potvrdila ispravnost usvajanja novog Zakona o slobodi vjeroispovijesti koji je napisao tadašnji ministar Vladimir Leposavić, ocenjujući ga kao demokratski i istinski napredan.

Čitaj još:   Otkriven uzrok eksplozije u Bejrutu: Najmanje 73 poginulih i 3000 ozlijeđenih ... (foto + video)

BONUS VIDEO: Prvi kandidati za predsjednika Crne Gore

izcor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more