IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON STRAVIČNE NESREĆE U ROŽAJAMA DANAS I SUTRA DAN ŽALOSTI ZBOG POGIBIJE TRI MALOLJETNIKA… (foto)

U Rožajama je danas i sutra proglašen Dan žalosti zbog smrti tri maloljetnika iz tog grada koji su sinoć poginuli u saobraćajnoj nesreći.

Iz Opštine Rožaje su na Facebooku naveli da je odluku da se 18. i 19. februar proglase za Dan žalosti donio predsjednik Opštine Rahman Husović.

  • Srca svih građana Rožaja danas kucaju kao jedno. Dijelimo neizmjernu bol i duboko sasjećamo sa porodicama nastradalih mladića. Naša zajednica se suočila sa ogromnim gubitkom – naveo je Husović.

Prilikom slijetanja vozila u korito rijeke Ibar, na mjestu su poginuli su maloljetnici A.M, S.M. i I.D. Teško je povrijeđen F.D. (17), svi iz mjesta Balotići.

Teško povrijeđeni mladić hitno je transportovan u Opštu bolnicu u Beranama, gdje ljekari ulažu napore da mu spase život. Do tragedije je došlo u petak oko 22.30 sati, na mjestu gdje magistrala nije oivičena bankinom i koje je poznato po sličnim nesrećama

Čitaj još:   NAKON ŽESTOKE REAKCIJE ROŽAJACA, ZASTRAŠUJUĆE SCENE ĆE UKLONITI IZ CRKVE... (foto)

Kako je saopćeno, Dan žalosti obilježava se isticanjem zastave na pola koplja na zgradi Opštine Rožaje, zgradama javnih ustanova i privrednih društava čiji je osnivač Opština i objektima mjesnih zajednica.

Kako su kazali, za vrijeme Dana žalosti, zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog sadržaja na javnim mjestima.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more