IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA SE NADVILA NAD ROŽAJEM, DVIJE KUĆE ZAVILA U CRNO: “U nesreći zajedno u smrt otišla BRAĆA- novi detalji tragedije koja potresa region… (foto, video)

Na kobnoj poledici braća od amiđža zajedno u smrt zajedno otišla!

ROŽAJE: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti, subota, 18: 02-2023, 18: 44… TUGA SE NADVILA NAD ROŽAJEM, DVIJE KUĆE ZAVILA U CRNO: “U nesreći zajedno u smrt otišla BRAĆA- novi detalji tragedije koja potresa region… (foto, video)

Tri mladića iz Rožaja koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći zapravo su braća i najbolji prijateljI, poginuli A. M. (16) i S. M. (16) su braća od amidža, dok su poginuli I. D. (16) i teško povređeni F. D. (17), takođe, braća od amidža.

Podsjetimo, nesreća se dogodila prošle noći oko 22. 30 sati na magistralnom putu Rožaje- Bać

– Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i sjeli su zajedno da popiju piće, smijali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u “audi” .

Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice- kaže mještanin Rožaja i dodaje da su se mladići zatim vratili do grada.

Čitaj još:   Srbi u Srbiji i RS-u danas slave novi praznik, pogledajte šta proslavljaju... (foto)

– Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletjeli su u rijeku Ibar.

Poledica kumovala nesreći

Kako navodi mještanin Rožaja, sumnja se da je i poledica koja je bila na putu kumovala je nesreći.

– Poledica je danima na putu, a na tom dijelu magistralnog puta nema zaštitne ograde koja bi spriječila vozila da se odmah nađu u rijeci- kaže sagovornik i dodaje:

Rasvete nema na tom dijelu puta, pa je i to dodatno doprinijelo da mladići slete s puta pravo u hladan Ibar. Prilikom slijetanja sumnja se da su se prevrnuli nekoliko puta, a njihovo auto je doletjelo na nekih 20 metara u provaliju.

Kako navodi naš izvor upoznat sa slučajem, kažu da su mladići bili izuzetno vrijedni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

– Dvije kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživjeti – kaže naš sagovornik.

BONUS VIDEO: TRAGEDIJA! SLJETELI U SMRT! TROJE MRTVIH! CRNA GORA ZAVIJENA U CRNO…

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Jesu li CRNOGORCI baš ''NULE OD LJUDI''?

izvor Srbija Danas/ Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more