IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Milojko SPAJIĆ, uputio “Seksističke uvrede” na račun novinarke: Uredništvo Gradske zgroženo postupkom Lidera Pokreta “Evropa sad”… (foto, video)

Podsjećanje Gradske televizije na poznati stav o tome da nema besplatnog ručka, Spajić je na pitanje ko će platiti današnji ručak u podgoričkom hotelu Hilton, svojim odgovorom pokušao da ponizi novinarku…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 20: 02-2023, 00: 24… Milojko SPAJIĆ, uputio  “Seksističke uvrede” na račun novinarke: Uredništvo Gradske zgroženo postupkom Lidera Pokreta “Evropa sad”… (foto, video)

Lider Pokreta “Evropa sad” Milojko Spajić je tokom radnog ručka sa novinarima demonstrirao svu aroganciju i nevaspitanje obraćajući se našoj novinarki Danici Janković.

Naime, na podsjećanje Gradske televizije na poznati stav o tome da nema besplatnog ručka, Spajić je na pitanje ko će platiti današnji ručak u podgoričkom hotelu Hilton, svojim odgovorom pokušao da ponizi našu novinarku.

“Ne znam, ali nemam nikakav problem da platim ovaj ručak. Ukoliko hoćete da i Vama lično platim ručak sjutra ili preksjutra i ako imate dodatna pitanja isto nije problem”, kazao je Spajić novinarki Gradske televizije.

Čitaj još:   STRAH BOŽIJI Škola za patriote putuje u Rusiju, krenulo je 16 mališana iz svih krajeva Srbije...

BONUS VIDEO: VIJESTI U POLA 7 – SPAJIĆ PRES | Vijesti online

Zgroženo Spajićevim ponašanjem, uredništvo Gradske televizije još jednom apeluje na sve aktere političke scene da barem u javnosti kontrolišu svoju bahatost i primitivizam, te da se pristojno ponašaju prema predstavnicima medija.

izvor GRADSJI portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more