IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Budva: DF stao u zaštitu nasilja u Budvi, jer vraća dugove onima koji su ga doveli na vlast… (foto, video)

“Upravo činjenica da su stali u zaštitu nasilnika koji je osim svog devijantnog ponašanja poznat i po rečenici „ovo je moj grad i radiću šta ja hoću“, vidi se tužna realnost koju Budva i njeni građani žive…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 22: 02-2023, 00: 24… DPS Budva: DF stao u zaštitu nasilja u Budvi, jer vraća dugove onima koji su ga doveli na vlast… (foto, video)

Onda kad je DF članove svog Kluba odbornika u Budvi počeo da regrutuje iz redova bezbjednosno interesantnih lica, odnosno iz redova onih koji su im i pomogli da dođu na vlast u našoj opštini, bilo je jasno da će morati da vraćaju te dugove.

Na taj način, i nikako drugačije, treba tumačiti saopštenje Demokratakog fronta u kojem brane osobu, koja je uhapšena zbog toga što je pretukla dva svoja sugrađanina, poručuju iz DPS Budva.

“Upravo činjenica da su stali u zaštitu nasilnika koji je osim svog devijantnog ponašanja poznat i po rečenici „ovo je moj grad i radiću šta ja hoću“, vidi se tužna realnost koju Budva i njeni građani žive.

Čitaj još:   DPS: Totalni raspad DF- a u Budvi, dokaz da lokalna vlast više nema većinu- "Izbore sprovesti što prije..." (foto)

Da su odbornici DF nasilni, i da je Budva pretvorena u nacionalistički poligon za iživljavanje nad onima koji se ne mire sa tom činjenicom, znamo odavno, i nema to nikakve veze sa predstojećim predsjedničkim izborima.

Promovisanje nasilja, progon onih koji drugačije misle ili su druge nacionalnosti i vjere, postali su svakodnevna pojava u Budvi, i to zna cijela Crna Gora”, navode iz DPS Budva.

Zato još jednom, apeluju na državne institucije, da uprkos pritiscima Demokratskog fronta koji je stao u zaštitu nasilja, pokažu građanima Budve i Crne Gore, da li su sposobni da im obezbijede zaštitu ili je kriminal postao glavni djelilac pravde u Budvi.

bonus video: čudna pojava na nebu iznad Budve

izvor Gradski.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more