IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽABLJAK: Državljanin Srbije uhapšen, osumnjičen za krađu novca, kroz prozor toaleta upao u lokal… (foto)

Policija na Žabljaku uhapsila je Z. R. (53) iz Republike Srbije zbog sumnje da je iz jednog ugostiteljskog objekta ukrao određenu količinu novca i aparat za igre na sreću.

Jutros na Žabljaku: Uhapšen osumnjičeni za krađu: Državljanin Srbije kroz prozor toaleta upao u lokal, ukrao novac i aparat za igre na sreću

Iz Uprave policije, policiju na Žabljaku je jutros u 5 sati telefonskim putem kontaktirala oštećena osoba, navodeći da je nepoznati izvršilac provalio u ugostiteljski koji se nalazi u prizemlju kuće u kojoj oštećena stanuje sa porodicom, u mjestu Njegovuđa.

– Preduzimajući intenzivne mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja policijski službenici su identifikovali i locirali počinioca Z. R. (53) iz Republike Srbije. Sumnja se da je Z. R. izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret na način što je ušao u pomenuti ugostiteljski objekat kroz prozor koji je bio otvoren u toaletu, te otuđio određenu količinu novca.

Čitaj još:   PLJEVLJA: DARIJO Vraneš hitno iselio DPS iz prostorija iz centra grada... (foto, video)

Osim toga, on je ovom prilikom otuđio i aparat za igre na sreću koji je odbacio od sebe u blizini ugostiteljskog objekta – navedeno je u saopštenju.

Uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa i uz krivičnu prijavu biće priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more