IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. februar 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan pravi promjene, Bik ima dobar dan, Blizanci napreduju, Rak dobija inostranu pomoć, Lav nezadovaljan, Djevica izgubila elan, Vaga ima obaveze, Škorpija se regeneriše, Strijelac donosi važnu odluku, Jarac u gužvi, Vodolija prekida dogovor, a Ribe jedu mnogo. Ovo je dnevni horoskop za 26. februar 2023. godine.

OVAN

Ne drži vas mjesto, a posla imate preko svake mjere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze, što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodjelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.
BIK

Dan počinjete dobro raspoloženi, ispunjeni elanom. Dobre vijesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osjećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.
BLIZANCI

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svjesni ste da je rješenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umiješate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.
RAK

Uključuju vas u sva dešavanja koja su oko vas. Osjećaj da ste pozvani da reagujete na sve je rezultat vašeg pređašnjeg unošenja u tuđe probleme. Inače vam to ne smeta, ali sada ste umorni. Ne ljutite se, razmislite kolika je vaša odgovornost u svemu tome.
LAV

Vrijeme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, riješite do kraja. Finansijska situacija se znatno popravlja pa je pravo vrijeme da, prije nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.
DJEVICA

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine

Prepuni ste neke energije koju ne umijete da utrošite. Iz nekog razloga ne umijete da upotrijebite i iskoristite svoju intuitivnost. Biće vam lakše ako svoju intimu povjerite najboljem prijatelju, to je osoba koja će vas, danas, najbolje razumjeti.


VAGA

Vi niste osoba koja voli velike promjene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bježite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.
ŠKORPIJA

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tješite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodjela uloga bi mogla da pređe u naviku.
STRIJELAC

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspjevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.
JARAC

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti. Očekujete vijesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.
VODOLIJA

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. avgust 2019. godine

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost je sve veća, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.
RIBE

Pred vama je lekcija u kojoj morate da savladate svoju kolebljivost i nesigurnost. To su osobine koje vas često onemogućavaju da poentirate, pa čak i onda kada ste sigurni da ste u pravu. Vjerujete sebi, ne obazirite se na to šta drugi misle.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more