IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bila je u braku sa Duškom Šarićem, rodila mu dvoje djece pa se razvela, a danas izgleda kao milion dolara… (foto)

Bivša manekenka Svetlana Dimitrić Šarić hodala je modnim pistama noseći modele poznatih modnih dizajnera, a bila je u centru medijske pažnje zbog braka sa Pljevljakom Duškom Šarićem, bratom Darka Šarića.

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 28: 02-2023, 05: 14… Bila u braku sa Duškom Šarićem, rodila mu dvoje djece pa se razvela, a danas izgleda kao milion dolara… (foto)

Dok se bavila modelingom, Ceca je važila za jednu od najljepših srpskih manekenki, a 2003. godine i u Evropi, jer ju je eminentni Fešn TV proglasio najboljim modelom na Starom kontinentu.

Takođe, atraktivnu Cecu javnost pamti i po pojavljivanju u spotovima „Na ovaj dan“ Zdravka Čolića, “Seksi biznismen“ Goge Sekulić, “Kosa do ramena“ Dženana Lončarevića…

Lijepa Šapčanka i Duško Šarić održali su 2005. godine spektakularno vjenčanje i dobili su dvoje djece. Ali, nakon pet godina braka, razveli su se, kako se pisalo, zbog Duškovog nevjerstva i poslje dugotrajnih problema vezanih za njegove sumnjive poslove i šverc kokaina.

„Konačno razvedena!“, napisala je na mrežama poslije razvoda.

Iz porodične vile na Dedinju preselila se sa djecom u Surčin, a kasnije započela i život u inostranstvu. Mediji su prenosili kada se hvalila poznanstvom sa bivšom prvom damom Amerike Melanijom Tramp.

Čitaj još:   IZRAEL BOMBARDIRAO NAJSTARIJU I NAJVEĆU DŽAMIJU: Uništava kulturnu baštinu, bogomolje, crkve i muzeje u Gazi... (foto, video)

“Ja sam je srela bar tri puta u Njujorku, u zdradi gdje živi, bile smo komšinice, prelijepa, ljubazna, fina, otmena”, napisala je Ceca svojevremeno na društvenim mrežama.

Danas je sreću u ljubavi našla pored biznismena Branka Babića koji se bavi iscrtavanjem obrva, poznatog po nadimku “Kralj obrva”.

Par se zabavlja tri godine, a ovog ljeta Ceca se na Instagramu pohvalila pratiocima dijamantskim vjereničkim prstenom.

Biznismen je bivšu manekenku vjerio na Crnogorskom primorju, tako što je priredio iznenađenje u vidu svečane večere, ispraćene vatrometom na kojoj je okupio sve njihove najbliže prijatelje i kumove.

Svetlani je rečeno da je u pitanju zajedničko druženje, a kad su došli u restoran, koji se nalazi tik uz more, ona se oduševila dekoracijom koja podsjeća na romantične filmove.

Ali ni to nije bilo dovoljno da posumnja da će baš te noći biti zaprošena. Naime, u jednom trenutku, Babić je uzeo mikrofon u ruke i obratio se prisutnima:

“Moj i Cecin odnos jeste utemeljen na prijateljstvu i to mi sa jedne strane daje pravo da je pitam da ostane i bude mi prijatelj do kraja života i da je pitam da se uda za mene”, pisao je Pink.rs.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. avgust 2023. godine

izvor CdM. me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more