IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RANKO Krivokapić: Loša opozicija postala još gora vlast… (foto)

Loša opozicija postala još gora vlast, kazao je počasni predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP) Ranko Krivokapić u toku susreta sa nerezidentnim ambasadorom Nizozemske Joost Reintjes.

“Konstatovano je obostrano zadovoljstvo što je ranija aktivna komunikacija između ministara vanjskih poslova dovela do otvaranja konzulata Nizozemske u Podgorici, koji će početi sa radom narednog mjeseca u kojem će biti i diplomatsko osoblje”, jedan je od zaključaka sastanka.

Krivokapić je naglasio smatra od suštinskog značaja i uskoro otvaranje ambasade Crne Gore u Hagu, kao “pokazatelj vrijednovanja prijateljstva i savezništva sa Nizozemskom, važnim NATO saveznikom”.

Krivokapić je, kako se navodi, sagovornika upoznao sa političkom stanjem u Crnoj Gori gdje se najočiglednije oslikavaju modeli regionalnog trenda da loša opozicija postaje još gora vlast.

Čitaj još:   Neobične papuče, osvojile svijet: Japanke, koje idu uz sve...

“Zato je Crna Gora sada ocijenjena od NATO partnera kao “država u kolapsu“ i “rak rana“ na Balkanu a sve zahvaljujući vlasti tzv “crkvene većine“. Zahvaljujući izuzetno dobroj volji naših saveznika, Crna Gora je imala istorijsku šansu da u rekordnom roku postane nova članica Evropske unije.  Nažalost zbog sluganstva tuđim interesima, suprotno direktnim upozorenjima EU, taj momentum je izgubljen”, kazao je  tom prilikom Krivokapić.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more