IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Lijepa “TARA” Crnogorka filmska je zvijezda u Egiptu: Osvojila je publiku i modne piste… (foto, video)

Tara Emad je crnogorsko- egipatska glumica koja privlači pažnju svojom ljepotom zahvaljujući kojoj je bila Miss Teen Egipta, prva pratilja Miss World u Teen kategoriji te je osvojila i lentu tinejdžerske “kraljice Afrike”.

Tara Emad rođena je u Kairu, a ova egipatsko-crnogorska glumica u nekoliko navrata govorila je o svojim korijenima i majci koja je rođena u Danilovgradu.

“Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cijela moja porodica s mamine strane živi ovdje”, otkrila je svojevremeno u intervjuu za televiziju Crne Gore.

Crnu Goru prvi put je posjetila kad je imala četiri godine i od tada, kako kaže, u svoj drugi dom dolazi kad god joj to obaveze dozvoljavaju.

Odlično govori crnogorski jezik i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. Zbog toga je u Kairu u kome je rođena i gdje živi pohađala deset razreda škole na crnogorskom jeziku. Tako je još više naučila o zemlji gdje je rođena njena majka, ali i da piše i ćirilicu i latinicu.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Prevrnuo se autobus sa 37 putnika kod TE Pljevlja... (foto)

Svoju glumačku karijeru je započela sa samo 15 godina, kad je dobila i prvu ulogu. Međutim, njen prvi značajniji angažman bio je kad je glumila zajedno s poznatim egipatskim glumcem Adelom Imamom u humorističnoj emisiji “Saheb El-Sa’ada” 2014. godine, prenosi Klix.

“Dobivši tu priliku, nisam bila svjesna koliko će se to kasnije odraziti na moj život i koliki je to korak. Nisam bila svjesna dok se serija nije emitirala”, rekla je Emad u prošlogodišnjem intervjuu za Arab News.

“Bila je to prilika koja se pruža jednom u životu i promijenila je sve što je uslijedilo.”

Govoreći za Arab News Emad je rekla da je oduvijek bila fascinirana kamerom kao dijete i da joj je ugodno biti u centru pažnje.

BONUS VIDEO: Egyptian Montenegrin actress Tara Emad talks representation and dream role…

“Osjećala sam da mi je tu mjesto, pred kamerama. Moja majka je primijetila koliko volim da me fotografiše i koliko volim da poziram pred kamerama… U porodici je uvek bila šala da je ‘Tara uvijek spremna za kameru’, bez obzira gdje i kad”, ispričala je.

Čitaj još:   I DRITAN da podnese ostavku, Vlada i partija mu se ruše kao kula od karata...

Karijeru modela započela je 2010. kada je pobijedila na takmičenju Miss Teen i predstavljala Egipat na takmičenju za najljepšu tinejdžerku svijeta. Na tom takmičenju bila je prva pratilja, a osvojila je i lentu tinejdžerske “Kraljice Afrike”.

Glumila je u dvadesetak filmova i serija, a pažnju je privukla pojavljivanjem u arapskoj verziji serije “Suits”.

Bila je na naslovnicama više od 50 časopisa u Egiptu, Libanu, Crnoj Gori, Francuskoj, Italiji i četiri puta na naslovnicama Elle Middle East i Marrie Claire Arabia, Vogue Arabia i Italy.

bonus video: Tara Emad Pranks A Caller

izvor: cdm.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more