IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZIMA PA ZIMA I NEMA NA VIDIKU PROLJEĆA: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Danas oblačno vrijeme, tokom dana moguće padavine…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 02: 03-2023, 09: 14… ZIMA PA ZIMA I NEMA NA VIDIKU PROLJEĆA: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana… (foto)

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu zemlje od 10 do 15 stepeni Celzijusovih, objavili su iz FHMZ- a BiH…

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH u petak oblačno vrijeme sa kišom u Hercegovini. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje od 4 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

Danas u Bosni pretežno oblačno, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Lokalno u nizinama će pasti malo kiše, u Bosni i susnježice, a u višim područjima malo snijega. Jutarnja temperatura zraka između- 1 i 3°C, a dnevna između 2 i 15°C.

četvrtak, 02.03.2023. godine
Stabilnije vrijeme, uz povremene sunčane intervale, pozitivno će djelovati na raspoloženje većine populacije. Obzirom da će biti hladnije, naročito u jutarnjim satima, hronični bolesnici trebaju biti oprezniji, prikladno se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima. Poželjno je toplije dijelove dana provesti na otvorenom. Sa dolaskom noći moguće su blaže reakcije poput glavobolje, reumatskih bolova, nesanice, kao posljedica blizine promjene.

Čitaj još:   Oglasila se ATLAS bolnica u kojoj je preminuo dječak: Operacija protekla...

U petak oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 4°C, a dnevna između 3 i 7°C, na jugu zemlje do 13°C.

U subotu u Bosni prijepodne oblačno, smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. U Hercegovini umjerena naoblaka. Jutarnja temperatura zraka između 0 i 4°C, a dnevna između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 13°C.

U nedjelju u Bosni pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini umjerena naoblaka. Jutarnja temperatura zraka između- 1 i 3°C, a dnevna između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 14°C.

izvor iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more