IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO- STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana… (foto)

U večernjim satima novo naoblačenje. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 5, a najviša dnevna između 4 i 14 stepeni C…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 03: 03-2023, 00: 14… BRAVO- STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Donosimo prognozu za narednih nekoliko dana… (foto)

Za vikend oblačno vrijeme bez padavina… Dnevna temperatura u petak od 2 do 8, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni Celzijusovih, naveli su iz FHMZ- a BiH…

Oblačno vrijeme sa kišom provladavaće danasu Hercegovini i na jugozapadu Bosne, a u ostatku zemlje lokalno slaba kiša, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH, prenosi Anadolija.

Vjetar slab promjenljivog smjera. Dnevna temperatura od 2 do 8, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni Celzijusovih. U Sarajevu oblačno i maglovito vrijeme. Tokom dana lokalno je moguća slaba kiša. Dnevna temperatura oko 4 stepena.

petak, 03.03.2023. godine
Biometeorološke prilike i dalje su relativno nepovoljne. Opšta slika će biti lošija u Hercegovini, usljed izraženije nestabilnosti. U Bosni, povećana naoblaka bi kod osjetljivih osoba mogla uzrokovati reakcije poput promjene raspoloženja, glavobolje, dekoncentracije. Poželjno je posvetiti pažnju odijevanju tokom jutra kada će biti svježije, danju uz umjereni porast temperatura, malo ugodnije…

Čitaj još:   OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Sultan Sulejman je ostavio ovo iza SEBE... Neka svi vide moje ruke ,sultan Sulejman – odlazi iz ovog života praznih ruku!“

Prvog dana vikenda u Bosni prijepodne oblačno vrijeme, smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. U Hercegovini umjereno oblačno. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni.

U nedjelju u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, u Hercegovini umjereno oblačno. U večernjim satima novo naoblačenje. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 1 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni.

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme sa kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura zraka većinom između – 1 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka glavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni C.

Čitaj još:   SUZE ZA LEGENDOM: Cijeli Balkan se skupio da isprati Šabana u vječnost...

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more