IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 5. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Uspjeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak drami, Lav opušten, Djevica pozitivna, Vaga opuštena, Škorpija nervozna, Strijelac osjetljiv, Jarac lijenj, Vodolija uživa u umjetnosti, a Ribe zaboravljaju na ljubav. Ovo je dnevni horoskop za 05. mart 2023. godine.

OVAN

Na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Za vas, ova nedelja nije ključna, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, uračunajte mogućnost odlaganja.

BIK

Opterećeni ste neraščišćenim odnosima s prijateljima koje odavno poznajete. Ne preostaje ništa drugo nego da ozbiljno porazgovarate o svemu. Situacija nije lako rješiva jer vas za njih vezuju životne okolnosti na koje ne možete da utičete.

BLIZANCI

Muči vas atmosfera u domu pa vam se čini da su svi ostali problemi nevažni. Čini vam se kao da vas niko ne razumije, jer je izostala zahvalnost ukućana za sav vaš trud koji ste uložili da im udovoljite. Preosjetljivi ste

RAK

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promjenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

LAV

Imate dobru startnu poziciju na poslu, preuzmite inicijativu i ostvarićete napredak. Ne dozvolite da vam dileme pretpostavljenih poljuljaju samopouzdanje. Oni su samo tu da u nekom trenutku, svojom kritikom, daju još jači podsticaj.

Čitaj još:   KAD SE UDRUŽE VIJESTI, URA I DEMOKRATE: Nelegalni objekti niču, nadležni ćute... (foto)

DJEVICA

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vrijeme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

VAGA

Pravite kompromis tamo gdje mu nije mjesto. Robujete nekim ubjeđenjima koja nisu racionalna. Ukoliko danas ne poslušate savjet jednog prijatelja, a sve to biste mogli da spoznate na jedan neprijatan način. Vjerujte u dobronamjernost drugih ljudi.

ŠKORPIJA

Svjesni ste svojih mana ali one su jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbjegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam slijedi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

STRIJELAC

Zahvaljujući svojim sposobnostima dobijate malu zahvalnicu u vidu simboličnog poklona. Imponuje vam priznanje, bez obzira na to što je količina vašeg uloženog truda znatno veća od dara koji dobijate. Mudro se zahvalite, prava nadoknada tek dolazi.

JARAC

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svjesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne miješajte emocije i posao.

Čitaj još:   SAD U PLAMENU: NA Stotine požara bukti, očekuju se i suhe oluje...

VODOLIJA

Osjećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama je period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

RIBE

Privodite kraju mnoge zaostale poslove kojima ste se mučili izvjesno vrijeme. Određena odluka ili sudska presuda razriješiće jednu zavrzlamu nakon čega u dalje pregovore ulazite kao punopravna pregovaračka strana, vrijedna poštovanja.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more