IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAVEZ ASOCIJACIJA CRNE GORE U NJEMAČKOJ: Jedino MILO Đukanović može sačuvati nezavisnost Crne Gore… (foto)

Treba da budemo na braniku domovine kao što su naši preci brodom preko okeana dolazili da učestvuju u otadžbinskim ratovima, poručili su iz Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj.

Ističu da se 19. marta 2023. godine održavaju, za Crnu Goru presudni, predsjednički izbori.

“Sve dok pitanje opstanka naše države možemo riješiti olovkom, sebi ne smijemo dozvoliti da vlast prepustimo onima koji bi je na tacni predali i ujedinili sa drugom državom. Ovog puta ne smijemo nijemo posmatrati sa strane da se ne bi kajali kao nakon 30. avgusta 2020. godine”, navodi se u saopštenju.

Iz Saveza pozivaju sve u dijaspori da dođu na glasanje.

“Jedino Milo Đukanović može sačuvati nezavisnost naše države. Pozivamo vas da se svi odazovemo vapaju naše zemlje. Zbog naših predaka i naših potomaka dajmo doprinos da se sve završi u prvom izbornom krugu. Nemojte vjerovati zastrašivanjima onih koji bi sve dali da naše države nema. Ne dopustite da vas pokolebaju, jer nemaju nikakav pravni osnov da vam zabrane glasanje.

Čitaj još:   KATASTROFE NEVIĐENIH RAZMJERA: Grčku pustoši 586 požara, gori diljem zemlje... (foto i video)

Nemaju nikakve mehanizme da vam naruše status u zemljama prijema. Svi smo mi crnogorski državljani, bez prava glasa bilo gdje drugo. Svi smo mi ćerke i sinove Crne Gore kojoj danas trebamo više nego ikada prije. Zato odvojimo svi jedan vikend i pomozimo svojoj državi. Naša djeca će nam biti zahvalna. Vjerujemo u vas i vašu ljubav prema Crnoj Gori”, poručuju iz Saveza asocijacija Crne Gore u Njemačkoj.

izvor: gradskiportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more