IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POTRESNA TIŠINA U NOVOM PAZARU: Fudbaleri odali počast NASTRADALIM MALIŠANIMA, a onda je USLIJEDILO OVO! (foto, video)

Zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Novi Pazar kada je četvoro djece nastradalo u požaru u ovom gradu je proglašen Dan žalosti, a utakmica 25. kola Super lige Srbije Novi Pazar- Radnički počela je mintom ćutnje. Tišina 4.000 gledalaca u tom trenutku je zaparala stadion i samo još jednom podsjetila na stravičan požar koji se dogodio prije dva dana.

Nakon toga, fudbalski teren zasula je kiša plišanih igračaka u znak solidarnosti sa djecom Turske i Sirije, koje su pogodjene apokaliptičnim zemljoresom u kojim je stradal preko 60.000 ljudi.

– Sve prikupljene igračke biće donirane djeci iz razorenih područja, a ulaz za ovu utakmicu danas se nije naplaćivao, potvrđeno je za agenciju RINA.

Među gledaocima bio je u turski ambasador u Srbiji Hami Aksoj, a meč je završen rezultato 1:0 u korist domaćina.

Čitaj još:   MIODRAG Mika Živković: DRITAN Abazović i družina iz URA- e upravo doživljavaju sudbinu upotrebljenog kondoma... (foto)

Podsjetimo, šestomjesečna beba, blizanci stari tri godine i petogodišnji dječak, nastradali su juče u požaru u svom porodičnom stanu u Novom Pazaru, dok se ljekari bore za život njihovog oca, porijeklom iz Egipta, koji je živ goreo pokušavajući da spase svoje četvoro djece iz plamena! Povrede je zadobila i majka mališana, ali ona nije životno ugrožena.

BONUS VIDEO: Mozzart Bet Super liga 2022/23 – 25.kolo: NOVI PAZAR – RADNIČKI 1923 1:0 (1:0)

izvor: espreso.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more