IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOTOR: Uhapšen Nikšićanin, u stanu mu pronašli 116… (foto)

Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici J.K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga…

KOTOR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 08: 03-2023, 20: 14… KOTOR: Uhapšen Nikšićanin, u stanu mu pronašli 116… (foto)

Kotorska policija izvršila je pretres stana i drugih prostorija koje koristi J.K. (30) iz Nikšića, sa boravkom u Kotoru, i tom prilikom pronašla pronašla 116 manjih pvc pakovanja sa marihuanom.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, droga je bila ukupne mase 214,1 gram, za koju se sumnja da je bila namijenjena daljoj uličnoj prodaji.

Preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje narkotika u Kotoru, na osnovu naredbe sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi J.K. (30) iz Nikšića, sa mjestom boravka u Kotoru.

Čitaj još:   DRAMA I HAOS: Navijači krenuli u obračun s igračima, neki se probili i do centra, čelnici teško izvrijeđani... (video)

Prilikom pretresa policija je pronašla 116 manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne mase 214,1 gram za koju se sumnja da je bila namijenjena daljoj uličnoj prodaji.

Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici J.K. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

izvor Gradski portal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more