IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. mart 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan otvoren, Bik strastven, Blizanci u frci, Rak uspješan, Lav pretjeruje, Djevica zadovoljna, Vagi treba san, Škorpija rješava probleme, Strijelac razdragan, Jarac se stavlja u prvi plan, Vodolija kreativna, a Ribe nezadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 10. mart 2023. godine.

OVAN

Pad energije i promjenljivost raspoloženja. To je ono što vas muči danas. Neprijatnu atmosferu shvatate previše lično, imate utisak da su se svi urotili protiv vas. Pokušajte da sagledate stvari na realan način, možda su vaša očekivanja precjenjena.
BIK

U misli vam se uvukao neki nemir, nikako da odgonetnete šta je to što vas muči. Tenzija vas onemogućava da sagledate situaciju u realnosti, pa je najbolje da odagnate teške misli i dan provedete s prijateljima, zabavljeni druženjem i ćaskanjem.
BLIZANCI

Mogući su potezi koji će iz korena promjeniti vaš profesionalni put. Ukoliko izlaz vidite u velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primjetili na vrijeme.
RAK

Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste željeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila pa ste bez svjesne namjere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to osvjestite biće prekasno.
LAV

Predstoji vam pozitivna promjena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vrijeme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.
DJEVICA

Čitaj još:   HOROR: Vranješ, nastavio sa provokacijama, stavio novi SNIMAK... (video)

Puni ste sebe pa se s radošću pripremate za večerašnje aktivnosti. Sklonost ljubavnim avanturama vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbjegnete skandale, savladajte sebe i ne podležite iskušenju.


VAGA

Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promjenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe želje.
ŠKORPIJA

Može vam se učiniti primamljiva ideja da se ponovo vratite u ljubavnu vezu s osobom s kojom se to isto u prošlosti završilo na neprijatan način. Prije nego što podlegnete iskušenju, provjerite nije li ta vaša potreba došla iz puke dosade.
STRIJELAC

Postoji šansa da se vaša želja za promjenom radnog mjesta ostvari. Morate biti svjesni, da ako to učinite nakon toga ulazite u novi život poslije čega nema povratka na staro. To ne znači da vas čeka nešto loše, već da morate biti spremni na sve.
JARAC

Opterećeni ste brigama koje ste sami smislili. Pokušavate da predvidite rješenje za probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje vam može naneti štetu ukoliko se na vrijeme ne trgnete i ne odvojite realnost od onog što ste izmislili.
VODOLIJA

Vaša samouvjerenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vrijeme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osjetiti postiđeno.
RIBE

Čitaj još:   Grupa građana “Crnogorsko proljeće”: Ustoličenje obaviti u podgoričkom hramu, ako Vlada želi mir... (foto i video)

Usporeni ste i pospani. To ne mora da vas zabrinjava jer nije riječ ni o kakvoj bolesti, već o prolaznoj malaksalosti koja je rezultat prethodnog dinamičnog tempa koji vas je sustigao. Nađite vremena da dan posvetite sebi i svojim ličnim potrebama.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more