IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE protest zbog konvencije JAKOVA Milatovića: Došlo do guranja mase, utvrđivaće se eventualna krivična ili prekršajna odgovornost… (foto, video)

Grupa građana Cetinja: Da smo htjeli JAKOVU Milatoviću da zabranimo ulaz, ne bi ušao ni u Cetinje…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 10: 03-2023, 20: 54… CETINJE protest zbog konvencije JAKOVA Milatovića: Došlo do guranja mase, utvrđivaće se eventualna krivična ili prekršajna odgovornost… (foto, video)

Pogledajte snimke: Na Cetinju protest zbog konvencije Milatovića, došlo do incidenta…

U Upravi policije nezvanično su saopštili portalu Pobjeda da preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju rasvetljavanja incidenta koji se danas dogodio na Cetinju uoči promotivnog skupa predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

BONUS VIDEO: Dolazak Milatovića u SC

Grupa građana okupila se na Cetinju uoči promocije predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića u tom gradu kako bi izrazili protest, između ostalog i zbog njegove uloge tokom nasilnog ustoličenja Mitropolita Joanikija u Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Čitaj još:   TOTALNI HAOS- Francuska srlja u građanski rat, situacija GORA od kritične: OPLJAČKANA PRODAVNICA ORUŽJA U MARSEJU, tinejdžer kojega je ubio policajac bit će sutra ukopan... (foto, video)

Cetinjani predsjedničkom kandidatu Pokreta “Evropa sad”, između ostalog, i poručuju da je za njega prezir a ne predsjedničko mjesto.

Prilikom dolaska Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta- dok je Milatović sa svojim obezbjeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja.

BONUS VIDEO: Protest Cetinjana uoči promocije Jakova Milatovića

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more