IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

AUTOBUSI SPREMNI- TORCIDA I EKSTREMI STIŽU NA ROĐENDAN ZVEZDI: Navijači Novog Pazara biće pojačani “braćom” iz BiH i CG! (foto, video)

Da pokvarimo slavlje protivniku- na ovaj način počinje poziv navijačima Pazara pred gostovanje Crvenoj zvezdi na MARAKANI u Beogradu…

NOVI PAZAR: Sandžak, Sport, vijesti, subota, 11: 03-2023, 17: 24… AUTOBUSI SPREMNI- TORCIDA I EKSTREMI STIŽU NA ROĐENDAN ZVEZDI: Navijači Novog Pazara biće pojačani “braćom” iz BiH i CG! (foto, video)

Crvena zvezda u nedelju od 16 časova dočekuju Novi Pazar, u okviru XXVI kola Superlige Srbije.

Klub iz Ljutice Bogdana će na ovom meču proslaviti 78. rođendan, a najvatrenije pristalice crveno- bijelih pozvale su sve navijače Zvezde da ispune tribine stadiona “Rajko Mitić” i budu dio spektakla koji se sprema.

Ipak, oni neće biti jedina navijačka grupa na stadionu, s obzirom na to da su navijači Novog Pazara najavili dolazak u velikom broju.

Čitaj još:   UHAPŠEN NAPADAČ NA DOKTORA IZ NOVOG PAZARA

Dolazak su najavili ‘Torcida‘ i ‘Ekstremi‘, koji će imati pojačanje iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, i očekuje se dolazak nekoliko autobusa iz Novog Pazara.

U Novom Pazaru vlada prava mobilizacija, a tim povodom se oglasila i navijačka grupa “Ekstremi”.

Ovaj put su bitni svi i svaki pojedinac je od značaja! Sa nama u kopu će biti i braća iz Bosne i CG! Za Marakanu su obavezni šal i crno obilježje, STOP ŠARANJU KOPA! Utakmica se igra u nedelju od 16h, a okupljanje je od 10h kod Sebilja. Autobusi kreću pola sata kasnije! SVI NA MARAKANU!– stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO: Torcida Sandzak i Ekstremi odgovorili Grobarima

izvor iBalkan.net/ EKSPRESO.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more