IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOČEKAN KAKO DOLIKUJE: Cetinjani izgurali i izviždali JAKOVA Milatovića, spasilo ga obezbjeđenje i policija… (foto, video)

Prilikom dolaska JAKOVA Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta- dok je sa svojim obezbjeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja. Prisutni su svo vrijeme žestoko negodovali dok su pokušavali da uhvate Milatovića, a on je u zgradu SC na Cetinju ušao vidno isprepadan i na ivici plača…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 03-2023, 08: 54… DOČEKAN KAKO DOLIKUJE: Cetinjani izgurali i izviždali JAKOVA Milatovića, spasilo ga obezbjeđenje i policija… (foto, video)

Grupa građana okupila se na Cetinju uoči promocije predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića u tom gradu kako bi izrazili protest, između ostalog i zbog njegove uloge tokom nasilnog ustoličenja šefa crnogorske filijale takozvane SPC Jovana Mićovića Joanikija na Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Okupljeni ispred zgrade Sportskog centra, gdje je u 17 sati bila zakazana konvencija Milatovića, nosili su transparente sa porukama koje citiraju njegove izjave poput “Pa što ako na Cetinju pogine 10 Crnogoraca?”.

Čitaj još:   Epidemija koronavirusa: U više gradova Crne Gore uvode se zabrane kretanja... (foto)

Cetinjani predsjedničkom kandidatu Pokreta “Evropa sad”, između ostalog, poručuju da je za njega prezir a ne predsjedničko mjesto, kao i da je ,,svetosavski sluga”.

BONUS VIDEO: Protest Cetinjana uoči promocije Jakova Milatovića

Na protestu je evidentno prisustvo policijskih službenika.

Prilikom dolaska Milatovića na izbornu konvenciju u zgradu SC na Cetinju došlo je do incidenta– dok je sa svojim obezbjeđenjem prolazio kroz policijski špalir, došlo je do guranja i koškanja.

Prisutni su svo vrijeme žestoko negodovali dok su pokušavali da uhvate Milatovića, a on je u zgradu SC na Cetinju ušao vidno isprepadan i na ivici plača. Od ozbiljnijih posljedica spasili su ga policija i obezbjeđenje.

Čitaj još:   Šerbo RASTODER: Antifašistička, multietnička, demokratska i tolerantna Crna Gora se mora probuditi! (foto, video)

BONUS VIDEO: RTV Cetinje- Cetinje- Milatović protest

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more