IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OČEVICI TVRDE: JAKOV Milović došao naoružan na Cetinje, dva puta se hvatao za pištolj… (foto, video)

”JAKOV Milović je dva puta na očeivid policajaca dolazio do vrata, hvatajući se za pištolj! Prisutni građani su ga vraćali riječima da  je oružje za ljude a ne za  muškarce bez ”adamove jabučice”, rekao je Portalu Aktuelno jedan od očevidaca…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 03-2023, 08: 54… OČEVICI TVRDE: JAKOV Milović došao naoružan na Cetinje, dva puta se hvatao za pištolj… (foto, video)

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Andrej Milović prilikom jučerašnjeg incidenta na Cetinju kada je kandidat za predsjednika Crne Gore Jakov Milatović svojim prisustvom provocirao Cetinjane, bio je naoružan.

Podsjetimo, juče je došlo do incidenta kada se grupa građana okupila i zpred Sportskog centra na Cetinju uoči promocije predsjedničkog kandidata Pokreta “Evropa sad” Milatovića u tom gradu kako bi izrazili protest, između ostalog i zbog njegove uloge tokom nasilnog ustoličenja šefa crnogorske filijale takozvane SPC Jovana Mićovića Joanikija na Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Prema riječima očevidaca koji su kontaktirali Portal Aktuelno (imena poznata Uredništvu), Milović se kada je došlo do guranja i polemike, dva puta hvatao za pištolj, a tada su tenzije kulminirale.

Čitaj još:   MISLILI, DA NE MOŽE GORE: Pljuskovi, grmljavine, danas još jače...

”Milović je dva puta na očevid policajaca dolazio do vrata, hvatajući se za pištolj! Prisutni građani su ga vraćali riječima da je oružje za ljude a ne za  muškarce bez ”adamove jabučice”.

Takva kreatura  može prijetiti i stravljiivati samo Milojka Spajića i Jakova Milatovića, koji su strava sami za sebe u sadomazihističkom pohodu na zemlju kojoj ne pripadaju!

Ta zemlja je Crna Gora! Ta zemlja je ona koja biva majka čak i onima koji je bjesomučno satiru”, reklo je više očevidaca jučerašnjeg incidenta na Cetinju.

”Milović se pokazao Cetinjanima, kao primat, željan da  bude “alfa mužjak” bez ijedne naznake toga što bi želio biti!”, poručili su oni.

Pitanje koje se ovdje postavlja je zašto visoki funkcioner jedne političke partije i bivši član Tužilačkog savjeta nosi oružje i da li ima dozvolu za to.

Pogledajte snimak Milovića:

izvor aktuelno.me

Čitaj još:   NEĆE MOĆI DA LJUBE IRINEJA I SANDUK: Biće izložen u subotu i nedelju... (foto i video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more