IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- OBEĆANO IM 100.000 EURA? Ovo su OSUMNJIČENI za likvidaciju Ranka ESKOBARA, poznato i ODAKLE su došli… (foto, video)

Prema informacijama, brzom i efikasnom akcijom policije oni su identifikovani u uhapšeni u, takozvanom “štek stanu”. Sa njima je, kako saznajemo, uhapšena i maloletna djevojka, za koju se sumnja da im je pomagala.

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 11: 03-2023, 17: 24… UŽAS- OBEĆANO IM 100.000 EURA? Ovo su OSUMNJIČENI za likvidaciju Ranka ESKOBARA, poznato i ODAKLE su došli… (foto, video)

Surova likvidacija Ranka Eskobara iz Nikšića prikazana do najsitnijeg detalja: Ovo je rekonstrukcija ubistva…

S.Z. (28) i L.V. (25), uhapšeni su u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu zbog sumnje da su likvidirali Nikšićanina Ranka Radoševića (54) zvanog Ranko Eskobar, saznaje Kurir.

– Policiji su u identifikaciji osumnjičenih pomogli snimci sa sigurnosnih kamera sa benzinske pumpe u Rušnju gdje se dogodilo ubistvo. Efikasnim radom došli su do osumnjičenih i kod njih pronašli pištolj za koji se sumnja da su koristili prilikom likvidacije- kaže izvor Kurira.

Maloljetnica je, takođe, uhapšena sa njima.

BONUS VIDEO: RANKO RADOŠEVIĆ- ESKOBAR (54) 09. 03. 2023

Čitaj još:   VRIJEME DANAS: Sunčano tokom cijelog dana, a predvečer...

– Oni su neposredno posle ubistva vozilom “golf 4” pobjegli sa mjesta zločina i iz Rušnja automobil odvezli na Petlovo brdo gdje su ga zapalili. Zatim, kako se sumnja, odatle drugim prevoznim sredstvom otišli na Novi Beograd gdje su imali iznajmljen stan i gdje su boravili sve do hapšenja- kaže naš izvor.

Prema saznanjima Kurira S. Z. je mladić koji je u Beograd došao iz Lebana, dok je L. V. iz Kraljeva.

Pretpostavlja se da su u pitanju plaćene ubice koje su radile po nalogu klana suprotstavljenog Ranku Eskobaru, najverovatnije kavačkog klana.

Nije precizirano kolika suma novca im je obećana, ali neke informacije su da se radi o cifri od 100.000 eura koju bi učesnici u ubistvu podijelili među sobom- dodaje sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO: U Beogradu UBIJEN Ranko ESKOBAR! Vođa nikšičkog klana!

izvor EAPRESO.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more