IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANĐELA Vukadinović iz KOTORA nova Miss CRNE GORE- osvojila tri titule… (foto, video)

Nova mis Crne Gore je Anđela Vukadinović,.Prva pratilja je Katarina Lukovac, a druga Maša Žugić. Tako je odlučio žiri Izbora za Mis Crne Gore koji se večeras održao u hotelu Regent u Porto Montenegro.

Anđela Vukadinović će predstavljati Crnu Goru na izboru za Miss svijeta u UAE,u decembru.
Novinarski žiri odabrao je Anđelu Vukadinović za Miss fotogeničnosti. Miss šarma je Anastasija Dragović.Stipendiju UDG- a, uz pobjednicu Izbora za Miss Crne Gore, dobila je Ines Vučinić.

Top pet činile su Anastasija Dragović, Maša Žugić, Monika Radović, Katarina Lukovac i Anđela Vukadinović.

U finalu je bilo 12 djevojaka– Marija Kapisoda, Katarina Popović, Anđela Vukadinović, Nela Papović, Katarina Novović, Maša Žugić, Andrea Nikolić, Monika Radović, Katarina Lukovac, Daria Matijević, Ines Vučinić, Anastasija Dragović i Ksenija Popović. 

Publici su se predstavile u svečanim haljinama i narodnoj nošnji. Izboru za Miss Crne Gore 2023. Održan je pod sloganom „Ljepota sa smislom

“Sve su djevojke bile prelijepe, i nisam očekivala ali drago mi je da je žiri prepoznao moj kvalitet i sve osobine koje treba da ima jedna mis Crne Gore. Prezadovoljna sam što sam osvojila čak tri titule mnogo mi to imponuje. Hvala Regentu i žiriju koji je glasao za mene.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ: "Putin priznao poraz specijalne vojne operacije- Hoće li Srbija mobilisati Internet- dobrovoljce za rusku stvar?"

Mnogo sam zadovoljna i srećna, sad me očekuje mnogo priprema i naporan rad ali spremna sam za to. Želim da predstavim Crnu Goru na najbolji mogući način a to je da predstavim kulturu, tradiciju, običaje i poznate ličnosti iz prošlosti i sadašnjosti, navela je Vukadinović.

Ona je izabrana i za Lice hotela Regen. PR Izbora za Miss Crne Gore Nikolina Lončar je podsjetila da se  za ovo takmičenje prijavilo 417 djevojaka iz svih djelova Crne Gore , u uži izbor je ušlo 37 ljepotica, a u samom izboru 12 finalistkinja.

izvor: agencije, http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more