IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PET dokaza koji šalju osumnjičene STEFANA i LUKU na doživotnu robiju za ubistvo Ranka Radoševića ESKOBARA: Glavni bio među grickalicama… (foto, video)

Za sobom su “ostavili” brojne dokaze koji su poslati na vještačenje, a koji navedenu dvojicu ako se dokaže da su krivi, šalju na doživotnu robiju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 12: 03-2023, 19: 24… PET dokaza koji šalju osumnjičene STEFANA i LUKU na doživotnu robiju za ubistvo Ranka Radoševića ESKOBARA: Glavni bio među grickalicama… (foto, video)

Stefan Z. (28), Luka V. (26), ali i maloletnica (17) koja je uhapšena sa njima zbog sumnje da su likvidirali  Ranka Radoševića Eskobara u kafiću na pumpi u Rušnju za sobom su kako se vjeruje ostavili brojne dokaze koji su poslati na vještačenje, a koji navedenu dvojicu ako se dokaže da su krivi, šalju na doživotnu robiju.

Pištolj

Glavni dokaz u ovom slučaju je oružje koje je nađeno prilikom hapšenja u štek stanu na Novom Beogradu. Kako se vidjelo iz snimka koji je MUP objavio, pištolj se nalazio među grickalicama poslat je na vještačenje

Kamere

Potom, kamere su snimile osumnjičene kako se udaljavaju sa mjesta zločina, a jedan je identifikovan odmah, obzirom da mu je maska spala…

Zapaljen automobil

Pobjegli su “golfom 4” koji je je nađen zapaljen u Ulici Jedanaeste krajiške divizije u Rakovici.

Za vozilo se saznalo da je ukradeno i to vjerovatno samo da posluži za likvidaciju.

I “golf 4”, za koga se sumnja da su koristili osumnječeni za ubistvo, nalazi se na veštačenju. Nije poznato da li je vatra uništila sve tragove…

Razmijenili 13 poruka sa njim

Prema saznanjima iz istrage oni su unapred ugovorili sastanak sa Ranko Radošević (54) i tako osigurali “laku metu”.

Čitaj još:   EKOLIOŠKI GENOCID: Oglasio se, Predsjednik opštine Pljevlja, "Ovo je katastrofa, slijede krivične prijave..."

“Prema saznanjima iz istrage, oni su zvali Ranka i ponudili mu kola na prodaju, obzirom da on ima auto plac. Sa njim su razmijenili 13 poruka koje su nađene. Sastanak je bio zakazan u vrijeme kada su ušli u kafić i upucali ga”, rekao nam je sagovornik iz istrage.

DNK u lokalu

Iz lokala u kojem je počinjeno ubistvo uzeti su DNK tragovi koji su ostali nakon egzekutora i čekju se rezultati.

Maloljetnica ključni svijedok

Maloljetnica (17) koja je uhapšena u štek stanu na Novom Beogradu sa Stefanom Z. (28) i Lukom V. (26), kako smo saopštili danas, uhapšena je zbog sumnje da je pomagala.

Viši sud joj je odredio pritvor od 30 dana zbog krivičnog djela teško ubistvo u saizvršilaštvu, nedozvoljena proizvodnja, držanje, i promet oružja i eksplozivnih materija.

Upravo zbog djela koja joj se stavljaju na teret, ona je ključan svjedok u istrazi ovog ubistva, obzirom da se sumnja da je bila upućena u sve i radila logistiku likvidacije.

“Ona je saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u Odjeljenju za maloljetnike, jer postoji sumnja da je pomagala oko likvidacije i da je znala šta se sve planira.

Njen iskaz biće ključan za ovo ubistvo. Dakle, ona je, ukoliko se dokažu sumnje, bila upućena u to kako se planirao zločin, koliko dugo, kako su našli stan, oružje… i na kraju ono ključno, ko je naručilac ubistva.

Prema saznanjima iz istrage, njih su angažovali “kavčani”, ubijeni Radošević je bio pripadnik “škaljarskog” klana”, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Ko je bio Eskobar…

Ubijeni Ranko Radošević Eskobar, koji je ubijen na pumpi u Rušnju, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Čitaj još:   TUŽAN HABER IZ SREBRENICE: Na ahiret preselio poznati novinar SAKIB SMAJILOVIĆ... (foto)

Bavio se švercom kokaina i skanka.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

VIDEO: Snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo Ranka Eskobara u Rušnju: S njima u šteku bila i tinejdžerka…

BOBUS VIDEO: u Beogradu UBIJEN Ranko ESKOBAR! Vođa nikšičkog klana!

izvor (Telegraf.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more