IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOVU MILATOVIĆU NIJE DOZVOLJENO DA UĐE U KATEDRALU Sv. TRIPUNA U KOTORU… (foto)

Predsjednički kandidat Jakov Milatović boravio je prošle subote u Kotoru. Tokom šetnje gradom, Milatović i njegova pratnja sa stranačkim obilježjima namjeravali su da uđu u Katedralu Sv. Tripuna.

Zaposleni im to, međutim, nijesu dozvolili jer su takav potez doživjeli kao nepoštovanje bogomolje i nepristojan pokušaj zloupotrebe vjerskog objekta u svrhu političke promocije Pokreta Evropa sad i predsjedničkog kandidata- saznaje Antena M.

Sve se desilo dan nakon incidenta na Cetinju koji je Milatović, uz pomoć uslužnih medija, pokušao da predstavi kao fizički napad na njega i sprječavanje njegove konvencije u kampanji za predsjednika Crne Gore.

Milatović i Pokret Evropa sad nijesu obavijestili javnost o događaju u Kotoru.

Više očevidaca te neprijatne situacije potvrdili su Anteni M kako su zaposleni rezolutno odbili da Milatoviću i njegovoj pratnji dozvole ulazak u Katedralu, zaprepašćeni namjerom da stranačka obilježja unose u objekat koji je dio Svjetske kulturne baštine.

Čitaj još:   TUGA VELIKA: Na Ahiret preselio prim. dr. hadži FERID Alić, bivši načelnik Zenice i ministar rada FBiH i pomoćnik direktora u JU „Dom zdravlja“... (foto)

izvor: Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more