IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJLJUBOMORNIJA ŽENA na SVIJETU: Kaže da za to ima DOBAR RAZLOG- “Moj muž mora da prođe POLIGRAF”… (foto, video)

Otelov sindrom je psihotični poremećaj koji se karakteriše iluzijom nevjerstva i/ili ljubomore i često se javlja u kontekstu medicinskih, psihijatrijskih ili neuroloških poremećaja…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 13: 03-2023, 11: 24… NAJLJUBOMORNIJA ŽENA na SVIJETU: Kaže da za to ima DOBAR RAZLOG- “Moj muž mora da prođe POLIGRAF”… (foto, video)

Britanka Debi Vud je u fokus javnosti dospjela nakon što je u popularnoj emisiji “This Morning” ispričala da boluje od takozvanog Otelovog sindroma (Othello syndrome), za koji su mnogi vjerovatno prvi put čuli, a koji ljubomorno i posesivno ponašanje prema partneru svrstava u psihijatrijske dijagnoze.

Foto: YouTube screenshot/This Morning

Kako piše medicinski portal Pubmed, Otelov sindrom je psihotični poremećaj koji se karakteriše iluzijom nevjerstva i/ili ljubomore i često se javlja u kontekstu medicinskih, psihijatrijskih ili neuroloških poremećaja. Najmanje 30 odsto slučajeva oboljelih pokazuje neurološku osnovu za njihove zablude o nevjerstvu, iako biološka osnova sindroma nije u potpunosti shvaćena.

Tada je Vud britanskoj javnosti ispričala kako kod kuće ima detektor laži za svog supruga Stiva, pa ga svaki put kad se vrati s posla “prikopča” da vidi da li joj je možda bio nevjeran.

Foto: Instagram screenshot/kultuireing 

Par je u braku tek nešto manje od godinu dana, ali Stiv je na svom Fejsbuku svima koji ga možda žale poručio da je njegova supruga svega toga vrijedna.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Predložićemo JOVANKU Radičević za ovogodišnju Nagradu ''19. decembar''...

Debi, koja je i prije vjenčanja promenila svoje prezime da odgovara vjerenikovom odmah nakon izgovorenog “Da” u opštini je promjenila i svoj status veze i javno svom suprugu poručila da ga voli.

“Sljedeći put kad nešto objavim biću oženjen muškarac… Ko bi rekao, a?”, napisao je Stiv uoči svadbe.

Njemu tako, čini se, ne smeta što mu žena redovno pretražuje telefon, što uvijek ima uvid u njegov mejl i bankovne izvode, ni što mu ne dopušta da onlajn ni uživo ni pogleda druge žene.

Kako bi Stivu onemogućila pristup eksplicitnim ženskim fotografijama, posesivna Debi je na njegov laptop postavila i “roditeljsku zaštitu”, a brani mu i da gleda televizijske emisije u kojima se pojavljuju oskudno odjevene žene. Ona otvoreno priznaje i da je “samo za njega” onlajn kupila i detektor laži, kako bi uvijek bila sigurna da joj govori istinu.

A iako joj je Stiv, čini se, vjeran, “najljubomornija žena na svijetu”, kako su je prozvali, ne može nikada partneru potpuno da vjeruje.

“Stiv je predivan, ali mene muči da li mogu da mu vjerujem da neće ni pogledati druge žene kada je napolju sam. Ne želim ni da pomisli da su lijepe ili zgodne. Ako ste u vezi i zadovoljni ste vašim partnerom, oči bi trebale samo da vam budu na toj osobi, zar ne“, objasnila je Debi kako razmišlja..

Čitaj još:   Ljuba Aličić vodi bitku sa opakom bolešću! (foto)

Takođe, ispričala je i kako joj je bivši s kojim je bila prije Stiva slomio srce kad je s njom nenadano raskinuo i od tada, kaže, ne vjeruje nijednom muškarcu.

BONUS VIDEO: The Most Jealous Woman In The World? | This Morning

IZVOR Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more