IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Rakočević: JAKOV Milatović i RAJO Mandić sprovode istu politiku… (foto, video)

Politika predsjedničkog kandidata Evrope sad Jakova Milatovića jednaka je politici predsjedničkog kandidata Demokratskog fronta Andrije Mandića, kazao je poslanik DPS- a Nikola Rakočević u emisiji “Pressing” Gradske RTV.

“Upravo zbog toga postoji revolt građana kojima je stalo do Crne Gore i te dvije politike uvijek će nailaziti na prezir onih građana koji Crnu Goru vide kao evropsku i građansku – dodaje Rakočević, ističući da se, uprkos tome, ne može opravdati bilo kakva vrsta nasilja.

Rakočević ističe da na izborima treba kazniti one koji rade za tuđe interese.

Naglašava da je predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović oprobani i osvjedočeni zaštitnik interesa Crne Gore.

Rakočević kaže da je kapital iz Srbije uložen u medije u Crnoj Gori sa idejom da taj kapital, koji je blizak predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, upravlja dijelom medijskog prostora u Crnoj Gori.

“Ti mediji daju prostor onim političkim subjektima za koje Vučić smatra da će služiti njegovim interesima, ukoliko se nekako dobace do vlasti – navodi Rakočević.

Čitaj još:   NIKOLA Rakočević: Skandal koji bi povlačio političku i krivičnopravnu odgovornost...

Uvjeren je u pobjedu Đukanovića na predsjedničkim izborima, navodeći da to potvrđuju građani sa kojima razgovaraju tokom kampanje.

“Predsjednički izbori za sada protiču u mirnom tonu, izuzev stavova određenih kandidata koji nijesu na liniji nacionalnog interesa- kaže Rakočević, koji se nada da će kampanja ostati mirna.

On ocjenjuje da je izjava ambasadora Francuske Kristijana Timonijea nepromišljena.

“Cetinje je grad heroj koji je dao najviše žrtava u cijeloj Evropi u Drugom svjetskom ratu, ali i branio slobodu civilizacije vjekovima unazad – ističe Rakočević.

On je rekao da treba da prihvatimo izvinjenje Timonijea.

“To izvinjenje podsjeća na izvinjenje koje je Francuska dala Crnoj Gori povodom njene istorijske uloge u nestanku Crne Gore 1918. – navodi Rakočević.

BONUS VIDEO: Posle Mila- Milo ili je sada kraj?- Vladimir Dobrosavljević, Zoran Vuletić i Nikola Rakočević

izvor: antenaM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more