IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STVORILI USLOVE ZA LIKVIDACIJU?! Potjernica za dvoje državljana BiH zbog pomaganja u ubistvu Eskobara: Luki i Stefanu bili logistika… (foto, video)

Stefan Z. se sumnjiči da je “ovjerio” Ranka Radoševića ESKOVARA… Potjernica je raspisana za dvoje državaljana BiH zbog sumnje da su pomagali mladiću (28) iz Lebana i muškarcu (35) iz Kraljeva da ubiju Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar u Rušnju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 13: 03-2023, 19: 24… STVORILI USLOVE ZA LIKVIDACIJU?! Potjernica za dvoje državljana BiH zbog pomaganja u ubistvu Eskobara: Luki i Stefanu bili logistika… (foto, video)

Podsjećanja rad, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv četiri osobe osumnjičene za učešće u ubistvu R.R. (53) u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta ove godine.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu u sticaju sa po jednim krivičnim djelom Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija istraga je pokrenuta protiv mladića (28) iz Lebana i muškarca (35) iz Kraljeva. Protiv još dvoje osumnjičenih, državljana BIH, istraga je pokrenuta zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u pomaganju.

Muškarci su saslušani danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu gdje su se branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi uticali na svejdoke, da ne bi ponovili krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Čitaj još:   UŽAS: Policija ubila momka (20) u krevetu dok je držao e- cigaretu... (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Drugo dvoje osumnjičenih trenutno nisu dostupni pravosudnim organima Srbije. Tužilaštvo predložilo da sud i njima odredi pritvor i da donese naredbu o raspisivanju potjernice.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret im se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11 05 sati na podmukao način lišili života R.R, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11: 32 časova i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću.

Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R.R. je pobjegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni  i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, usled čega je oštećeni pao na pod. Potom mu je prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Takon toga su obojica osumnjičenih pobjegli sa lica mjesta automobilom marle “Golf 4”, koje su u naselju “Petlovo brdo” zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih stvorili uslove za izvršenje krivičnog djela.

Čitaj još:   Rusvaj, Mensura Ajdarpašića prate haosi:"Kendi mi je dao najmanji budžet zbog toga što nismo iste vjere... (foto i video)

BONUS VIDEO: Akcija “Vihor” ponovo u Beogradu- Policija traga za ubicama Ranka Radoševića

izvor (SD)/ ( (Telegaraf.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more