IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BOSANCI IZ BRČKOG I SANSKOG MOSTA BILI LOGISTIČARI: Pripremili teren za likvidaciju Eskobara- isplivali novi detalju jezivog ubistva! (foto)

Muškarci su imali zakazan sastanak sa Eskobarom kako bi mu prodali automobil, a predstavili su se kao muškarci iz Brčkog i iz Sanskog Mosta.

Protiv dvoje osumnjičenih, državljana BIH, istraga je pokrenuta zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teško ubistvo u pomaganju.

Nikšićanin Ranko Radošević, zvani Eskobar, koji se dovodi u vezu sa “škaljarskim klanom”, i koji je navodno bio blizak ubijenom Jovanu Vukotiću, likvidiran je u četvrtak u kafiću na benzinskoj stanici u Rušnju.

Policija je uhapsila Stefana Z. i Luku V. za njegovo ubistvo, a za dvojicom muškaraca iz BiH za koje se pretpostavlja da su logističari u izvršenju krivičnog djela se traga.

Kako saznaje portal Republika.rs, oni su imali zakazan sastanak sa Eskobarom kako bi mu prodali automobil, a predstavili su se kao muškarci iz Brčkog i iz Sanskog Mosta.

Ubistvo u Rušnju

Naredbom o sprovođenju istrage Stefanu Z. i Luki V. na teret se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11:05 sati na podmukao način lišili života R.R, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11:32 časova i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću.

Čitaj još:   STRAVIČNA DRAMA U GRČKOJ: Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije... (foto, video)

Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R.R. je pobegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, usled čega je oštećeni pao na pod. Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu.

Takon toga su obojica osumnjičenih pobegli sa lica mesta automobilom marke “Golf 4”, koje su u naselju “Petlovo brdo” zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih Stefanu L. i Luki V. stvorili uslove za izvršenje krivičnog dela.

izvor: republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more