IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAGINJA Vuksanović- Stanković: JAKOV Milatović bio dio tima koji je 5. septembra sproveo brutalno nasilje nad građanima Cetinja… (foto, video)

DRAGINJA Vuksanović- Stanković je Milatoviću poručila da, ”grijeh i ljagu koju nosi ne može ništa sprati”

Jakova Milatovića jako boli istina da je bio dio tima, zajedno sa Zdravkom Krivokapićem, Vesnom Bratić, Markom Milačićem i drugima, koji je po direktivi zvaničnog Beograda 5. septembra sproveo brutalno nasilje nad građanima na Cetinju, poručila je predsjednička kandidatkinja i funkcionerka Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković.

”Milatovića boli istina jer svako zna da je on kao dio tog tima bio spreman da ugrozi građanski mir u Crnoj Gori samo da bi udovoljio zahtjevima SPC. Bio je spreman na to i pored upozorenja tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova i zvaničnih procjena bezbjednosnih službi da se to može desiti”, podsjetila je ona.

Vuksanović-Stanković smatra da se predsjedničkom kandidatu Pokreta “Evropa sad” trebalo saopštiti samo zrno istine da bi on, kako je kazala, pokazao svu buku i bijes i da se predstavi u punom svijetlu onakav kakav zaista jeste, govoreći o nekakvom fašizmu.

Čitaj još:   JAKOV Milatović: Odluka DRITANA Abazovića da ide u Njujork unosi zabunu, ne doprinosi ozbiljnosti diplomatskog predstavljanja Crne Gore... (foto)

”Ako vi uopšte razumijete težinu i značenje riječi fašizam i nacizam. Znamo da istina boli g-dine Milatoviću, ali ja za razliku od Vas i Vaših kolega služim se samo istinom koliko god ona neprijatna bila. A istina je, priznajem, uvijek neprijatna samo za one koji su grešni. Galama i neistine koje iznosite samo dodatno pojačavaju sliku vaše grešnosti”, podvukla je poslanica SDP- a.

Ona je Milatoviću poručila da, “grijeh i ljagu koju nosi ne može ništa sprati”.

”Neko ko je bio spreman da ugrozi mir i živote ljudi zarad tuđih ili bilo kakvih interesa ne zaslužuje da bude predsjednik svih građana. Građani su vas pročitali gdine Milatoviću i moraćete da se pomiriti sa tim”, zaključila je Vuksanović- Stanković.

BONUS VIDEO: RTV Cetinje – Cetinje – Milatović protest

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more