IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MISS Crne Gore: VJEROVALA sam u sebe, ljepota bez obrazovanja je relativna… (foto)

Veče kada je krunisana za Miss Crne Gore, dvadesetdvogodišnja Anđela Vukadinović iz Kotora, zauvijek će pamtiti…

TIVAT: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 15: 03-2023, 08: 24… MISS Crne Gore: VJEROVALA sam u sebe, ljepota bez obrazovanja je relativna… (foto)

U konkurenciji 12 djevojaka, ona je osvojila laskavu titulu, i sebi još više otvorila vrata modne scene, kojom korača već godinama unazad.

Kako otkriva u razgovoru za naš portal, vjerovala je u sebe, a kada je čula da je baš ona izabrana za najljepšu Crnogorku, emocije su bile pomiješane.

“Vjerovala sam u sebe. Nisam očekivala, ali sam se trudila da dođem do nje. Kada su prozvali moje ime, emocije su bile pomiješane. Bila sam spremna da izgubim, ali otišla sam vjerujući da zaslužujem da pobijedim! Citiraću mog omiljenog filozofa Sokrata – “Ko ne veruje u nemoguće, neće ga dostići””, ističe Vukadinović za portal Kolektiv.me.

Ustupljena fotografija; Foto: privatna arhiva

A šta za nju predstavlja titula najljepše?

Kotoranka naglašava da je velika odgovornost biti ambasador ljepote svoje države. 

Prema njenim riječima, mnogi ne shvataju značenje ljepote sa smislom.

Daće sve od sebe, dodaje, da je na svjetskom izboru primijete kao osobu čija ljepota nije jedino što posjeduje.

“Velika je odgovornost biti kao prvo ambasador ljepote svoje države. Najbitnija je energija i kako iznosite ljepotu. Mnogi ne shvataju značenje ljepote sa smislom – ljepota sa smislom bez obrazovanja, samopouzdanja i karaktera je relativna. Trudiću se da me primijete kao osobu čija ljepota nije jedino što posjeduje, već ljepota sa smislom”.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Bili smo na pola metra od POLICIJE kad su bacili ogromnu količinu SUZAVCA... (foto)

Ustupljena fotografija; Foto: privatna arhiva

Iako je mlada, Anđela je u svijetu mode već sedam godina.

Imala je priliku da korača modnim pistama i van granica Crne Gore, zaštitno je lice mnogih brendova,… Sve joj je to doprinijelo da izgradi samopouzdanje, stav, ali i da zna kako da održi kontakt sa publikom i žirijem kada je riječ o takmičenjima ljepote.

“Možete me vidjeti na mnogim bilbordima širom Crne Gore, kao reklamu za Porto Montenegro, kao i za Nikki Beach čije sam zaštitno lice. 2019. godine sam imala čast da zatvorim reviju svjetski poznatog dizajnera Rami Kadi-a. Takođe, radila sam za Michaela Cinca, Laquan-a Smitha. Mnogo mi je pomoglo višegodišnje iskustvo, znam kako da održim kontakt sa publikom i žirijem, imam stav na sceni, što mislim da je doprinjelo mom plasmanu”, objašnjava Vukadinović za Kolektiv.me.

Izbor za Miss svijeta, biće održan krajem godine u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Naša sagovornica ne krije da je čeka mnogo izazova, ali će se potruditi da Crnu Goru predstavi onako kako se to od nje očekuje.

Humanost je, dodaje, glavna misija.

Ustupljena fotografija; Foto: privatna arhiva

“Preda mnom je mnogo izazova. Potrudiću se da predstavim svoju zemlju kako se od mene očekuje. A to je da predstavim kulturu, tradiciju, prirodne ljepote, jezik… humanost je glavna misija. Standardi su mnogo visočiji, zahtjevniji, ali unikatnost je jedan od najvažnijih segmenta. Ona obuhvata cjelokupni dojam koji djevojka ostavlja svojim držanjem, hodom, načinu oblačenja i ponašanjem, kao i talentom”.

Čitaj još:   VIC DANA: Uletio revizor u tramvaj, traži karte na pregled, kad je stigao do Muje– nasta urnebes… (foto)

Anđela sanja i modne scene najvećih svjetskih kreatora.

Takva je nesumnjivo i modna kuća Dior, sa kojom bi voljela da sarađuje.

Osim Diora, cijeni i rad Tom Forda, čije kreacije opisuje kao unikatne i ekstravagantne.

“Voljela bih da sarađujem sa modnom kućom Dior. Njihov stil me najbolje opisuje i uživam u njihovim kreacijama. Smatram da bi to bio veliki uspjeh. Takođe, voljela bih da nosim kreacije kreatora Tom Ford-a. Njegove kreacije opisuje unikatnost i ekstravagantnost”, zaključila je Anđela Vukadinović za Kolektiv.me.

izvor Kolektiv.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more