IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BIJELJINA: Uhapšen još jedan osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Ranka Radoševića ESKOBARA… (foto, video)

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP- a RS- a večeras su locirali i uhapsili MARKA Pjanovića…

BIJELJINA: Regija, Crna Hronikika, vijesti, četvrtak 16: 03-2023, 00: 24… BIJELJINA: Uhapšen još jedan osumnjičeni za učestvovanje u ubistvu Ranka Radoševića ESKOBARA… (foto, video)

U Bjeljini je večeras uhapšen Marko Pjanović za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu potjernicu zbog učešća u ubistvu, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS-a.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS-a večeras su locirali i uhapsili Pjanovića.

Pripadnici MUP-a RS-a tragali su za Pjanovićem iz Brčkog, za kojim je MUP Srbije raspisao Interpolovu međunarodnu potjernicu zbog učešća u ubistvu Ranka Radoševića 9. marta u Beogradu.

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo juče su uhapsili 22- godišnju studentkinju Azru Šabanović zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Srbiji.

Čitaj još:   VANDALIZAM U RS- u: Razbijeni prozori na Sultan Sulejmanovoj Atik džamiji u... (foto)

Ona je u akciji MUP-a KS, koja je izvedena u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i Policijom Brčko Distrikta, uhapšena je sinoć.

Inače, Ranko Radošević Eskobar ubijen je 9. marta u mjestu Rušanj u Srbiji, a dvojica osumnjičenih za njegovo ubistvo su uhapšeni prošle sedmice u jednom stanu na Novom Beogradu.

BONUS VIDEO: REKONSTRUKCIJA DOGAĐAJA NA PUMPI U RUŠNJU – Hronološki prikaz likvidacije Ranka Eskobara do detalja…

izvor Kurir.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more