IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ESAD Rastoder: Dijaspora će da glasa za MILA Đukanovića… (foto)

Velika podrška predsjedniku MILU Đukanoviću na izborima i na odluci o raspuštanju Skupštine Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 17: 03-2023, 08: 24… ESAD Rastoder: Dijaspora će da glasa za MILA Đukanovića… (foto)

Predsjednik Bošnjačkog saveza u Sjedinjenim Američkim Državama Esad Rastoder pozdravio je odluku predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića o raspuštanju Skupštine i pozvao dijasporu da na pedsjedničkim izborima glasaju za aktuelnog šefa države.

“Poštovani prijatelji u domovini i dijaspori, kao što znamo danas je zadnji dan predsjedničke kampanje u Crnoj Gori. Vidjeli smo predsjedničko suočavanje prvo svih zajedno pa poslije duela aktuelnog predsjednika Đukanovića i najozbiljnijeg kandidata u drugim krugu Andrije Mandića…

No u završnici predsjedničke kampanje, vesela družina koja nas je zarobila tri godine ne prestaje da nas iznenađuje pa neuspjehe da sasatave vladu sa njihovim mandatarom Miodragom Lekićem, i gle čuda sad oni hoće da prebace krivicu na predsjednika Đukanovića”, kazao je on.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 11. maj 2019. godine

Zato, kaže, velika podrška predsjedniku Đukanoviću na izborima i na odluci o raspuštanju Skupštine Crne Gore.

“Draga dijasporo pokažimo im da mi živimo u savremenom svijetu demokratije i da na zapadu vesele družine idu u istoriju. 19. marta svi na izbore odvazno za #1 Mila Đukanovića”, zaključio je ESAD Rastoder.

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more