IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIMA CJEDIO BUBULJICU, A ONDA JE USLIJEDIO ŠOK: Gledao je kako mu vade IZ ČELA nešto što se MIGOLJI! (foto, video)

On i supruga pokušavali su danima da je iscijede. Međutim, onda se najpre pojavio mali otok, koji je brzo počeo da se širi sve dok mu se oko nije zatvorilo…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, subota, 18: 03-2023, 00: 24… DANIMA CJEDIO BUBULJICU, A ONDA JE USLIJEDIO ŠOK: Gledao je kako mu vade IZ ČELA nešto što se MIGOLJI! (foto, video)

Englez Džek Holms je mislio jedno vrijeme da ima bubuljicu na čelu, koja ga je svrbila, pa je uzaludno pokušavao da je se riješi, na klasične načine, no ništa što je pokušao nije urodio plodom, pa je shvatio da mora da preduzme nešto po tom pitanju.

Kako je rekao, mnogi su ga zadirkivali da se sigurno tukao sa nekim, a da neće da prizna. Kada su mu se zatvorila oba oka Džek je riješio da se obrati ljekaru, piše San.

Čitaj još:   RATNI ZLOČINAC, OTKRIO TAJNU: GDJE SE KRIO i ko je izdao Ratka Mladića ...

Mislio je da je riječ o potkožnoj bubuljici kojoj treba više vremena da prođe. Otišao je u bolnicu i saznao šokantnu dijagnozu. Naime, saopštili su mu da ga je ujela konjska muva, a ljekari su ostali zapanjeni dok su sanirali ubod. U bolnici su uspjeli konačno da mu očiste izraslinu, iz koje je iskočila larva.

– Gledao sam kako se nešto, što je iskočilo iz čela, koprca na maramici, apsolutno odvratno- priseća se Džek i dodaje:

– Poslije toga su počela da mi otiču usta i osjećao užasan bol pa sutradan morao ponovo da odem u bolnicu gdje su mi dali set antibiotika, poslije kojih sam se sutradan osjećao kao preporođen”, ispričao je Džek.

Čitaj još:   VIC DANA: Hercegovka kod doktorka, tvrdi da u krevetu joj se događaju neobične stvari, dobila je urnebesan odgovor… (foto)

BONUS VIDEO: ŠTA URADITI ODMAH NAKON ŠTO VAS UJEDE PAUK- OVO SU ZNACI TROVANJA…

izvor San

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more